Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Milan.S.90

ne bi ja rizikovao sa nitro razredjivacem najbolje ti je da uzmes medicinski benzin...tako sam ja skoro pola branika i krila ocistio...

SlObOdNi

^slobodno, nitro, nemoj puno, na vrh krpice i nemoj samo jako da zapinjes :ok:

Mikely

Odlican plasticar...pouzdan i jeftin...Goran (Goxy) 062/4000-76 Maricka 46 Rakovica...
Ne pobedjuje onaj koji ne ume da gubi...

ivancar

Hvala svima na savetima. Ta žuta fleka mi najmanje smeta.
Brine me ona štrafta, to moram što pre da popravim da ne zarđa,
pogotovo sad, kad je počela zima...
pozz

srdjanns74

Što se tiče vulkanizera u Novom Sadu, preporučujem servis MM u Vršačkoj ulici. Odlični majstori i rade ceo trap. Nisu ni skupi, pa optika izađe oko 700 dinara. Limar i farbar, imam jednog u Futogu. Inače radi za Mercedes, ali radi i sve ostalo. Možete ga pronaći u servisu Okanov. Zmaj Jovina 37. 021/891-346. Meni je na prošlom Renou vario sedište i napravio ga je da bude kao novo. Dečko se zove Milija i nije skup. Ja čim skupim pare, planiram da ga zovem da mi sredi limariju.

VolodjaNS

Pokusao sam opcijom pretrage da nadjem nasto na temu mog problema ali nisam uspeo, cak mi u "Pronadjite temu -brzi linkovi" nema link prema felnama!?!

Imam celicne felne, lepo nekad izgledase, onako crne prosto ih plasticne ratkapne naruze kada ih pokriju.

Prosli vikend slucajno primetim tragove rdje na felnama!?!
Nisam mogao da verujem ali se lepo vidi rdja.

E sad, moze li neko da mi preporuci sta raditi (ocigledno je potreban strucan "zahvat") i da li to neko radi u Novom Sadu?

Adam

Oni rade:

Klik

Ako ih budes kontaktirao, možeš sa nama podeliti koliki su troškovi, pošto i na mojim čeličnim felnama ima rđe...

"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

vladan

Pozdrav

Posto su na mom Clio 2 (2002 god, benzinac) "spale gace" tj prednji i zadnji branik su spali za cak 10 cm  nizhe,
odvezao sam isti kod limara koji je nesto kao uradio i podigao to u saradnji sa plasticharem koji je popravio neke
delove koji se srafovima drzhe za metalnu karoseriju.... No to je sve kratko trajalo i opet je "spao" branik, prednji vishe
a zadnji znatno manje...  Inace, sami branici nisu deformisani i izlomljeni...

Da li neko od vas moze da mi preporuchi nekog majstora koji bi to namestio kako valja, ovom sam platio 100nak eura
i ne bih ponovo da bacim toliko novca, hvala unapred ?

edit: spojene teme
...free your mind.... and your ass will follow!

damal

Citat: Mikely poslato 24.12.2010. - 10:44
Odlican plasticar...pouzdan i jeftin...Goran (Goxy) 062/4000-76 Maricka 46 Rakovica...

Danas išao kod Gorana da mi zakrpi i doda polomljeno parče zaštite koša i sa moje strane samo preporuke!!!

Pre:

Posle:

Dodat je deo (sa neke skinute obloge koša), zavareno, maksimalno moguće da liči na "originalno".

Cena za ovo 45-minutno zezanje je bilo - 450 RSD  :fucka: + čast jer me je bilo sramota da tako malo platim za prijem preko reda, rad i detaljisanje  :respect: :respect:

@Mikely: hvala na preporuci druže  :respect: :respect: :too:

Mikely

Citat: damal poslato 12.03.2011. - 14:32
Danas išao kod Gorana da mi zakrpi i doda polomljeno parče zaštite koša i sa moje strane samo preporuke!!!

Pre:

Posle:

pa ja ti kazem covek je profi, kralj, radi kao lud, nikad ne staje, stvarno je covek, nije samo majstor, a ima i 2 sincica, i obojica pomazu posle skole, prava porodica, evo od mene i od tebe veeeliki + za Gorana...  :yeah:

Dodat je deo (sa neke skinute obloge koša), zavareno, maksimalno moguće da liči na "originalno".

Cena za ovo 45-minutno zezanje je bilo - 450 RSD  :fucka: + čast jer me je bilo sramota da tako malo platim za prijem preko reda, rad i detaljisanje  :respect: :respect:

@Mikely: hvala na preporuci druže  :respect: :respect: :too:
Ne pobedjuje onaj koji ne ume da gubi...

torrente

ljudi ne znam gde da napisem svoj problem,a reko ovo je ta tema...
ovako jutros da upalim auto,kad ono iza  mesta gde se sipa gorivo prema zadnjim vratima neko mi je ulubio megana...
kao da se neko jako naslonio sa šakom i ulubio,nije se farba oštetila,nije se ni linija tj onaj fazon pokvario,samo se ulubilo...
e sad,kako to rešiti,da li sam kuci da skinem tapacirung i probam vratiti ili ima nesto bolje...
molim vas za pomoć!!!

Stragi21

Jel se neko susretao sa crnom mat bojom? naravno na nekim novijim kolima. Koliko kosta od prilike takva zelja?

damal

Flamanka

Nisam sigurna da je ranije bila prica o ovome, ali, da li je neko imao iskustva sa ispravljanjem bez skidanja farbe?

Stragi21

Kako dobar link  :too: Ne mogu da verujem da to kod nas tako jeftino :fiju:
Ova mat folija mi deluje odlicno,vozis sa njom koliko zelis pa skines kad ti dosadi. Nego kako se ne pere :nezna: to mu dodje cak i odlicno ako ne treba da peres kola :doh: :lool: