Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
C

Kljuc kartice- Problemi, iskustva, saveti

Započeo cwele1977, 21.03.2009. - 18:07

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

markofpi

Megane 4 je u pitanju ali verujem da je isto. Javljam kad zamenim kako je proslo.

webad

Kontam da je na M4 isto kao kod mene na Talismanu, isti tip ključ-kartice.
Samo zameniš bateriju i to je to, nikakvo re-kodiranje.

wcyber

nije nikad trebalo rekodiranje, nego uputstvo kaze da bi se sistem uverio da baterija vise nije prazna da se klikce 4 puta na taster zaredom, tako nekkako .. i meni glupo to zvuci al jbg

zokce

Slicno kao nekad sa baterijama za mobilni. Kobajagi 'formiranje' baterije, u stvari kalibracija ili sta vec kontrolera za punjenje baterije.

mire

To sa kliktanjem na laguni 3 nikada nije trebalo. Gluposti. Zapravo i prvi put čujem za tako nešto.

markofpi

Samo da javim da je sve proslo u fazonu replace&play. Jedino sto je stara baterija bila Varta Made in Germany, a nova neka no name, pa videcemo koliko ce da traje.

wcyber

uhh, za te noname se ljudi zale da traju 3 meseca.. varta cr2032 je 180 din u maxiju

eto iz uputstva, pritisnuti 4 puta bilo koji taster u blozini auta  :krsti:

markofpi

Nema veze, ako bude tako bice Varta posle ove.

Goxxy

Citat: wcyber poslato 13.02.2025. - 10:17
eto iz uputstva, pritisnuti 4 puta bilo koji taster u blozini auta  :krsti:
Jel slično ili isto i za Megane 2? Kuka mi auto za bateriju na isti način, zamenim je - isto sr*nje.

wcyber

ja se ne secam da mi je scenic2 ikad javio da je prazna baterija, ali moj s2 nije imao handsfree kartice.. sad cu pogledati uputstvo

samo pise da poruka nestaje zamenom bat

Goxxy

Laž, potpuna laž! :) Evo, nova baterija (i to dobra) i dalje kukumavči auto da bateriju treba da promenim :D

wcyber

probaj da pritiskas zaredom taster.. dok ne potrosis bateriju, pa da bar znas zasto pise  :pije:

mire

@markopfi - Kratko će ti trajati ta baterija. Kupi Vartu, ali nemoj u maxiju. Oni se bojkotuju.  :cool:

markofpi

Cekam da se zavrsi bojkot...taman ce toliko da izdrzi ova sa pijace. :D

slavko_bgd

kakav ti je logo na kartici, "niklovan" ili "običan"?
Improvizacija je majka svih...sekiracija.