Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
J

Problemi s ubrizgavanjem (injection fault, check injection)

Započeo jejenche, 24.03.2009. - 21:19

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

wcyber

mmirtic

Da li znate nekog u NS ko bi mogao da mi zameni?

mire

Trenutak je da promeniš servis...

Btw "u kopiji" i "iz originala"... dve najužasije konstrukcije u vezi sa auto delovima, ikad.  :doh:

wcyber

ima u Rumenci servis auto servis Damjanovic, valjda je to cuveni Sloba .. ne znam da li si bio nekad kod njih, ali ga ljudi hvale

mmirtic

Smao da javim da ovi iz Ruskai su ispali go**ari testki,  pitao ih da li mi garantuju da zamenom EGR-a nece biti greske, samo me iskulirali i blokirali

Sada ce anti-reklama na sva usta

mire

Jakota

Gde su te blokirali?

Slao poruke preko telefona?
Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao

mmirtic

Oni su mi poslali na viber poruku sa cenom, na sta sam ja postavio pitanje da li garantuju da je to uzrok problema, sinovali poruku i nisu se javljali 4 dana. Ja ih zvao jedan dan niko se nije javio, pozvao sutra i vidim da sam blokiran, jer im je stalno zauzeto :)

alexsasa

Zovi sa skrivenog broja, ko Mile xD

Sent from my iPhone using Tapatalk

zokce

Menjaj te bitange, ja ne bih nikad vise ni prosao pored a kamoli nesto drugo.

mmirtic

Ljudi ne znam sta da menjam i gde da idem, mogu i u Bg da dodjem, sada imam neki zvuc sustanja kada dajem malo gas cim pritisnem on prestaje, da li to moze da bude do EGR-a? Auto super ide sve radi lepo, ali se cuje taj zvuk kao da neki vazduh ili slicno sisti, i naravno greska Anit-poluttion je i dalje tu.

singer

Proveri crevo od turbine da nije bušno pa da falšuje vazduh...

Dođi u Auto servis Barović,Sime Ćirkovića.

mmirtic

Filip Petreski

Zdravo. Samo da javim oko problema koji sam imao sa check injection i elektricnoj pumpi. Na kraja ispao je da je bio to znak za slab akumulator. Pre skoro 2 meseca sam smenio akumulator i greska se od tada nije pojavila, izgleda da je to bio neki predznak za slab akumulator.

mmirtic

Juce sam bio kod Barovica, kazu DPF, da vidim da li da menjam ili neki polovan, da li je neko menjao DPF i uzmimao nov?