Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
O

Jos jedan veliki Renault ljubitelj, iz Arandjelovca!!!

Započeo Orlovic23, 27.03.2008. - 22:34

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Orlovic23

Pozzzz, Zovem se Nikola Orlovic, iz Arandjelovca sam inache sam dugogodisnji vozach Renoa! Trenutno sam ponosni vlasnik Clia 1,5dci. . . Za forum sam sluchajno saznao preko Renault Kluba Srbije i veoma mi je drago sto je krenuo sa radom... Za pochetak to je to, siguran sam da cemo se bolje upoznati i razmenjivati misljenja i iskustva o svojim Renault-ima... mozda padne i neko okupljanje...

Alhemičar

Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Click

Storia

Možeš imati oči a i dalje biti slep

DEX

Exception®

:welcome1: :hey: Biće i okupljanja, naravno ;). Samo polako...
ΕΛΛΑΣ

MilosM

Citat: Orlovic23 poslato 27.03.2008. - 22:34
Pozzzz, Zovem se Nikola Orlovic, iz Arandjelovca sam inache sam dugogodisnji vozach Renoa! Trenutno sam ponosni vlasnik Clia 1,5dci. . . Za forum sam sluchajno saznao preko Renault Kluba Srbije i veoma mi je drago sto je krenuo sa radom... Za pochetak to je to, siguran sam da cemo se bolje upoznati i razmenjivati misljenja i iskustva o svojim Renault-ima... mozda padne i neko okupljanje...

Ispričaš ti ljudima šta se sinoć desilo na putu :D

sorry za offtopic :)

Orlovic23

Dobrodosao Milose, ipak si ti veliki ljubitelj Renault-a! A za ono sinoc cu ti vratiti! Bio sam malo u pripitom stanju...

Exception®

Citat: MilosM poslato 29.03.2008. - 11:12
Ispričaš ti ljudima šta se sinoć desilo na putu :D

sorry za offtopic :)

Citat: Orlovic23 poslato 29.03.2008. - 11:33
Dobrodosao Milose, ipak si ti veliki ljubitelj Renault-a! A za ono sinoc cu ti vratiti! Bio sam malo u pripitom stanju...

Društvo, otvorite novu temu u small talk-u pa se tamo zezajte ;)
ΕΛΛΑΣ