Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

PlastiDip

Započeo Tanatos, 18.01.2013. - 01:14

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

chika.doctor

Pa u teoriji, moglo bi sad pošto je Paypal omogućen za Srbiju (zvanično)

Stragi, sad mozak počinje da smišlja ideje šta bi mogao da radiš još :D

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Loki88

Odlicno ti je ispalo sve to...svidja mi se! :) Hm... Pa nista, sutra prekosutra cu da pokusam da narucim sa paypalom, samo ne znam da li je bolje sa e-bay-a , amazona, ili nekog treceg sajta..ima li razlike?

Stragi21

Da posalju mogu sigurno ali carina moze da ih jednostavno unisti zato sto su stetne meterije,barem je to problem za Fr  :nezna:

Doktore plasti dip je extra za takve stvari  :yes: vec je planirano da odradim zastitne lajsne na vratima u belo mat :bigl:

Pre neki dan umalo ne uzeh dupli auspuh (koji odmah povlaci suknju od branika sa dve rupe za izduve) ,orginal spojler(koji povlaci farbanje) i kad sam sve sabrao i oduzeo vidim da mi najpametnije da odustanem  :celb1:

chika.doctor

Jedan par Loubotinki i ćao zdravo! :zubo:

Pa evo, ako Lokiju prodje narudžbina, znaćemo da neće da diraju.. :nezna:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Loki88

Nije fer, ocete da ja najbem prvi :D Doktore to nije lepo  :cancan:

Ako prodje, daj boze da prodje, dobijate popust od mene 70% na sprejeve! :D

chika.doctor

Prvi si se javio.. :p
Mozda i ja narucim uskoro.. :nezna:

Crazy Laguna2.2dCi

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

nikolanixy

Loki88

Pa u odnosu na 35 evra ko li je tebe drao, stvarno dzabe. :) Inace su negde i jeftiniji 8,9 $ u Americi 1 sprej... mada dok platis carinu, shipping...dok ti dodje u grad u kome zivis dodje ti na oko 20 evra...Na evropskim sajtovima nema ispod 15 evra komad, takodje bi te izasao oko 20 evra takodje... A toliko imas i kod nas da uzmes. Ima u Bg-u da se uzme za 20 jura...a uskoro ce valjda biti i kantice od 1,2,5 kg kod tog lika  :cool:

Po svemu sudeci se ne isplati iz srbije porucivati preko interneta jer je usteda minimalna i to pitanje ko bi od njih slao jer vecina nece. Jedino sto nam preostaje je da cekamo da padnu cene ili da pocnu kinezi da prave   :lolc:

Najisplativija varijanta bi bila otici negde kupiti vecu kolicinu pa sverc-komerc... e tako bi moglo i da se zaradi, al u tom slucaju bi bilo isplativije svercovati neku drogu kontam  :hahahi:

RS TEAM

Renault Clio III Sport 8:47.48
VW Golf R32 8:49

Loki88

koliko to dodje u nasim parama :D Nije daleko, ako se isplati odem napunim karavana xD

milosabs

oko 1800-1900 din,kada bi isao,mozemo zajedno?
postoji bolje piće od mleka ali ne postoji bolja ambalaža od sise

Loki88

Moram da vidim jos uvek sta je najisplativije... u segedinu izadje 18.9 eura...

http://www.amazon.de/Plasti-Felgenfolie-schwarz-Schablonen-Felgen/dp/B008AJNII4/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1366202142&sr=8-4&keywords=plasti+dip
http://www.amazon.de/Plasti-Dip-61001103-Felgenfolie-schwarz/dp/B007NIWPKU/ref=sr_1_1?s=automotive&ie=UTF8&qid=1366236556&sr=1-1&keywords=plasti+dip

Ovi bi izgleda slali za srbiju, i oko 65 eura bi izaslo 4 spreja sto mu dodje 16.5 evra po komadu... to jos jeftinije onda nego u segedinu... Moram da razmislim jos uvek sta je najbolje!

RS TEAM

Koštalo bi te više, nisi računao carinu i pdv
Renault Clio III Sport 8:47.48
VW Golf R32 8:49

Loki88

pa ako placas paypal-om tu ti je vec uracunata carina u cenu, jedino nisam siguran pdv da li bi se naplacivao i koliko, al u svakom slucaju lik koji uvozi svasta iz nemacke je rekao da bi do njega to kostalo 65 e, a on je u batajnici... pa kapiram kada bi sam tako narucivao da bi izaslo u najgorem slucaju isto...posto verovatno da i on uvozi drugima da bi nesto zaradio... E sad.. jedino je pitanje dal on narucuje sa pay palom, kupuje tamo pa svercuje ili nesto trece....