Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

PlastiDip

Započeo Tanatos, 18.01.2013. - 01:14

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

boree

Byk

plasti dipovao sam rukohvate jutros. evo kako sad izgledaju. malo su svetliji nego sto sam ocekivao ali u sustini sam zadovoljan obzirom da su bili izguljeni.

Aca BG

Super izgledaju  :)

Byk

hteo sam da naprskam mat lak ali nisam bio siguran da sme preko ovog dipa. mozda bi ga lak pojeo. bolje nego sto je bilo svakako. :smoke:

Sam081

Steta sto nisi slikao prije da vidimo razliku :) (mada je svi znamo ali isto je vidjeti na slici razliku)

Meni je problem sto je meni bez boja (Luxe privilege) a izgleda takva boja ne postoji ?

Byk

Citat: Sam081 poslato 15.06.2013. - 12:52
Steta sto nisi slikao prije da vidimo razliku :) (mada je svi znamo ali isto je vidjeti na slici razliku)

Evo jedna od ranije

zezam krizu

Da li ti je nesto ostalo od tog plastidip-a i da li bi je prodao?  :o:

Byk

ostalo oko pola spreja. glupo je da prodajem zaista....

velsatis

Gde si kupio plasti dip u ovoj sivoj boji,ako je ovo siva,ja trazio i ima u svim bojama a siva nema?

Byk

nije siva, crna je. jeste svetlija crna ali nije siva. mozda kamera malo doprinosi tome da ispada sivo. kapiram da ako bih naprskao lak preko da bi bilo crno crno...

utisak je da sto duze stoji, bolje izgleda. ja sam zadovoljan.

* mislim da lik iz subotice prodaje u raznim bojama... pogledaj na kupindu.

velsatis

Nasao sam tog iz subotice,njega sam i pitao i nema sivu,a rucke su mi sive,odprilike kao ove na slikama,evo stavicu sliku da vidis kakve je boje moj enterijer pa mi reci da li ova crna moze

Byk

Ne znam da li bi bas potrefio nijansu ali otprilike je to to.
Btw. VelSatis je avion!

evo jos par slika sad posle 10 sati

velsatis

Pusti mi molim te broj od tog coveka sto si ti kupio,da kupim isti kao tvoj,ili okaci sliku spreja,sad gledam po oglasima ima i neki mat crni pa da ne pogresim

rose1304

kako ce se ovo ponasati obzirom da je na rukohvatu,pitam jer je net pun snimaka kako lako skidaju taj plasti dip sa auta?

Loki88

pa to ne moze da ti odgovori dok ne isproba da li ce se skidati. Kapiram da je slican originalnog gumi na rukohvatu, odnosno lako se zagrebe noktom npr.

Koliko si slojeva nabacio na rucicu?