Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault Clio 4

Započeo Boki, 24.04.2009. - 22:11

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Adam

Ne znam što, ali na tim slikama, pogotovo od pozadi, deluje mi malo robusno i liči na nekog terenca :nezna:...mada je extra, stvarno ako će takav biti onda je  :respect:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

automobi.li

Internet portalima, poput groma "prostrujala" je fotografija buduće, četvrte, generacije modela Renault Clio. Novi Clio na tržište će biti uveden 2011. godine, kao automobil za modelsku godinu 2012...

http://www.themotorreport.com.au/50719/2012-renault-clio-4-image-leaked

Iskreno, meni se više svideo novi Twingo od Clia 3, mada ove slike obećavaju da će četvorka odbraniti ime.

Alhemičar

Ovako sa ove slicice deluje bas fino!Kakav ce zaista biti,videcemo.
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Djuro

Svidja mi se, mada mi je dobar i ovaj trenutni model i ph1 i ph2

Cira

Ovo je slika koju sam nasao na FB i nadam se da je ovo finalna verzija IV-ke
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs335.ash2/61560_155622261129579_100000454178903_362180_3518103_n.jpg
Meni se licno svidjaju ova rebra ispod farova!

Alhemičar

Citat: Cira poslato 20.09.2010. - 00:07
Ovo je slika koju sam nasao na FB i nadam se da je ovo finalna verzija IV-ke
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs335.ash2/61560_155622261129579_100000454178903_362180_3518103_n.jpg
Meni se licno svidjaju ova rebra ispod farova!

Sa ove slike bih mogao zakljuciti da nije bas neki lepotan ali mi se nacelno dopada jer ima nesto posebno tako da bih ga mogao opusteno kupiti!   :laugh:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

damal

Sacekaj malo, da izadje 50-tak serija. Tek onda ce ukapirati da nisu zategli sve srafove, kedere i maske.. :doh: Ima da krcka i skripi na sve strane......

Inace, kao sto rekoh za restilizovanog Megana, izgleda da Renault unifikuje izgled sa tim rebrima ili "podocnjacima" sto rece neko. Meni se svidja  :respect:

Stragi21

^^
Meni na cliu posle skoro 5 god nista ne zvecka,srafovi zategnuti(osim onih sto zaborave da zategnu na servisu),kederi stoje stojicki  :celb1: a maska je ok,uglavnom po testovima ispada da je clio 3 najpouzdaniji renault,mislim na novije elektronske generacije. Ne racunajuci zveckanja od zvucnika(mislim na orginalne),koji su inace ocajni na novim renault,koje sam zamenio i ubacio na policu focal elipse,na prednja vrata 16ice,i u zadnja 13ice i tada sam dotegao sve srafove i od tada nema nikakvih zvukova u kolima,naravno bez ukljucene muzike... Kad se setim laguna II dosla iz fabrike,prva voznja a ona zastita za sunce vibrirala kao vibrator i dan danas(8god) stoji podmetnut sundjer :celb1: Zato sto je ova generacija bila uspeh verujem da ce sa clio 4 nesto debelo da zeznu,ne daj boze da bude neka manja verzija megane 3 berline

Piros

Meni se bas svidja. Nista nam drugo nepreostaje nego da skupljamo parice, kupimo sav potreban alat za dotezanje srafova i cekamo da pocne prodaja.  ;)  :fucka:

Nikola8

Citat: Dogac poslato 08.10.2009. - 20:59
Hocemo zajedno da kaparisemo?  :zubo:

Citat: Crazy Laguna2.2dCi poslato 08.10.2009. - 21:20
Kupi ti prvo Megane III. :zubo:

Jes Belgijano prorok k'o baba Vanga! :bigl: :rotfl: :rotfl:
Mi stvaramo automobile!

Ilic-PA

Živeo sam u 3 decenije, 2 veka, 2 milenijuma i 4 države, a tek mi je 20a!

Djuro

Ostaje nam da čekamo i da se   :hail: da ne bude ovakav kad jednom stvarno izadje u prodaju... :bvee:

Bojan_NBG

Mene one prve slike podsećaju na nekog Yarisa, a ova poslednja na neki Citroen, onaj DS3 ili kako već :tup:

akaboka

Previse jajast.I mene podseca na Jarisa i C3 (koje ne podnosim)
:wavey:

akaboka

:wavey: