0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
@ Clioman, sutra cu ti slikati moju knjizicu u kojoj pise 30 000 km ili godinu dana,....posto sam za godinu dana presao 20 000 km, i tako sam i odredio servisni interval servisiracu ga tada....sto mi je covek iz HIT Auta potvrdio...!, znaci pise u knjizici i potvrdio covek, jer to u redu?...neka drugi servisira i na 2 000 km...al ja tako servisiram, auto ide super, da kucnem u drvo i servisiracu ga tako dok je auto kod mene....Znaci opet, ljudi iz servisa HIT Auta se nisu bunili i rekli su da je ok..., ja kapiram da oni mogu, oni bi stavili na 1000 da se menja da bi uzeli kintu...Nemam ja sta da procitam za Clio III...ja ne vozim Clio III, mene ne zanima on, niti bilo sta s njim, i mene zanima samo sta pise u mojoj kjnizici i sta je MENI licno covek iz servisa rekao, u cemu je proooobleeeem?Ono sto ja kazem...jeste, da pustimo ljude da servisiraju kada je NJIMA LICNO serviser rekao, jer za svaki auto je razlicito, i ne mozes uporedjivati tako...
pa ako je neko u nedoumici,moze videti kako i na koliko km to drugi bez problema rade.
Upravo to i jeste problem što svaki servis drugu politiku vodi i na ovaj način ako je neko u nedoumici samo ćemo ga svi mi zajedno još više zbuniti. U krajnjem slučaju, ne znam zašto bi neko bio u nedoumici kada sve lepo piše u servisnoj knjižici... Samo treba pročitati i videti ko koliko godišnje prelazi i na koliko kilometara će raditi servis
Eto,ti recimo kazes da radis servise po knjizici..to je samo delimicno tacno,jer da si procitao knjizicu do kraja(mada pretpostavljam da jesi),video bi da stoji da za uslove eksploatacije koje i ti i ja imamo,servisi se rade na 7.500km.To ti u servisu niko ne kaze,a jedan od razloga je sto tamo rade polupismeni ljudi..ne samo zbog ovoga vec zbog milion drugih bitnijih stvari.Ali posto se i ja slazem da je 7.500km ipak prekratko,ni ja se toga ne pridrzavam slepo vec pokusavam da hvatam neku "zlatnu sredinu" koja mi finansijski malo vise odgovara.Znaci..pricamo malo..