Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Mali servis

Započeo Alhemičar, 29.03.2008. - 00:03

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ivan037

Citat: slavko_bgd poslato 12.12.2024. - 11:33Ono što treba da znaš je da nisu svi K9K motori isti i da samim tim ni prosečna zapremina motornog ulja nije ista.

Na engleskom forumu pise da u Kadjara sa tim motorom staje od 4.8 do 5.4 litara a u neke Dacije i celih 5.9.

mire

@3oka - Sledeće poruke će biti brisane ako ne postupiš po mojoj prethodnoj.

Ap0calypto

Odradjen danas mali servis na 1.0 motoru, ukupno 10 700 din. 

Ulje Mobile 3600

Ruke 4000, zlatne ruke!

Ostalo filteri

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Slavce20

Koliki je to posao za 4000? Ja zivim u Nisu doduse,za te pare mi je majstor skidao i vracao rezervoar.

Ap0calypto

Uvek se nađe nesto da se uradi. Nabice on satnicu sebi, a meni naplatiti.

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

dusanmilosevic92

U Reno Savi mali servis naplacuju 1.5h odnosno 5470 sa pdv-om.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jakota

Dok je ovaca bice i vune, tako kazu

A cene su vec otisle gore tako da je i to ocekivati da ode gore

Iskreno, meni je puno dati 5000 da se zameni ulje

Ali posto neko ne zeli da se prlja i nema gde da uradi onda je prinudjen da to radi u servisu
Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao

pedjak

Pojavile se u BGu dizalice na sat, tj mesto za servis, pa ko ume, a nema gde...

TT

Ap0calypto

U drugom gradu moj serviser mi uzme maksimalno 2000 din za mali servis. Veci grad, veće cene

— Robert Todd Carroll

wcyber

cuj ne zeli da se prlja.. mislis, ne zeli da zna sta sve treba i kako da uradi? ne mozemo biti svi serviseri..

Ap0calypto

Mogu sam filter u kabini da zamenim i filter vazduha :D. Ovo ostalo ne znam da li bi mogao. Doduše svasta po parkinzima radim ali mali servis još nisam :D

— Robert Todd Carroll

Jakota

Ko ima nek plati ruke i 100e za zamenu ulja

Kazem da je meni puno 5000 dati za obican posao gde odviju par srafova

Ap0calypto

Naravno da je puno, nisam rekao da ce me tau servis ponovo videti :D. Svaka škola se plaća

— Robert Todd Carroll

Jakota

Ja uzeo pumpu u Lidlu pre par godina, pa na caletovom Saxu zamenim sam, dok Modusa vozim u servis

Mene uskoro ceka zamena pa cu videti za cenu

Ali ako je stvarno zamena oko 5000 din, menjacu sam sa pumpom pa makar menjao na 5000km.

wcyber

pa da je samo izvlacenje starog ulja i sipanje novog, jos i nekkao.. treba pravilno zameniti filter ulja, filter nafte tu i tamo.. to su sve operacije koje lako mogu da se zeznu i da napravis veci problem

a servis ima gomilu troskova koje mora pokriti plus plate radnicima, pa ne rade ni oni iz ljubavi..

ne mogu da sudim koliko je malo ili mnogo bez kompletnog uvida u papire jednog servisa ulaz/izlaz