0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Za koji auto i gde? U Srbiji se preporučuje svakih 10.000 ili na svaku godinu, šta pre dođe. Tako mi rekli u servisu(?).
@ Dogac : Sad nesto razmisljam vezano za taj interval od 120.000km za "veliki servis".Da li u knjizici stoji samo 120.000km ili stoji..120.000km ili xy godina..
Onda cu ipak raditi i veliki servis jer imam tih 5 godina.Auto je 12 mesec 2003 godine.
inace svi ti termini su KRAJNJE granice kada MORAJU da se odrade servisi!!!
Sve jedno zbog godina, preporučljivo je da uradiš veliki servis jer je auto uvežen i pitaj boga kako i na koliko je servisiran. Ovo će ti svaki majstor preporučiti, ne mislim konkretno samo na
Auto je uvezen od ozbiljne firme koja prodaje vozila lizing kuca (uglavnom kupuju Francuzi i poneki nas covek koji zna Francuza koji ce za njega licitirati ) ..znaci,svi servisi su redovno radjeni uz servisnu knjizicu i detaljno i sigurno poreklo vozila.Ali..za neverne Tome..auto je preko broja sasije proveren preko naseg ovlastenog dilera (Master group iz Ns-a) i auto je cist kao suza.
Ja uopšte nisam spomenuo da je auto kraden .
"Cist" u smislu da nije nista radjeno na njemu osim redovnih servisa i da je kilometraza tacna.
Ovo je koštalo 19.500 din.
Koliko ovo dodje u Evricima?
Kod vas je radni sat red veličine 50€, ovde je manje. Delovi su u cent ista cena.
Ako nije tajna, koji servis je u pitanju odnosno je l' servis tvoj i da li je :renault1:-ov?