Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
C

Angel & devil eyes farovi

Započeo cuburac, 26.05.2009. - 23:33

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

cuburac

Znam da dobro izgledaju :D ali me zanima da li mogu da se nabudze na Twinga, ko to radi ako moze, koliko kosta?  :ziveli:
EDIT: Nadjoh neke slikice na Rumunskom forumu bas za twinga mocno izgledaju &   :too:

newbie

to je plug&play, kupis, skines stare farove i stavis ove, nema tu filozofije, neces valjda placat nekome za tih 20min posla montaze ;)

renault-misha

imenjace imas u GANG LAND-u angel i devil farove koliko hoces neznam cene, idi na njihov sajt pa pogledaj.... :too:
deda mraz je poranio..... :-)

cuburac

Citat: renault-misha poslato 27.05.2009. - 13:50
imenjace imas u GANG LAND-u angel i devil farove koliko hoces neznam cene, idi na njihov sajt pa pogledaj.... :too:
Imenjace mozes li mi dati adresu? :)

Malivuk612

a sto ne ukucas gang land u googlu?

Edit: Link je uklonjen zbog trojanca.

cuburac

Citat: Malivuk612 poslato 27.05.2009. - 14:41
a sto ne ukucas gang land u googlu?

Ovaj sajt ima trojana pri ulazu, mislio sam da nije to ta adresa  :oo:

renault-misha

to je ta adresa...neznam za trojanca....ako hoces dacu ti i broj telefona pa ih pozovi....
deda mraz je poranio..... :-)

mire

Istina, stvarno ima trojanca...

Malivuk612

jbg  :o:

to im je glavni sajt  :nezna:

Mr.Black

Vidi dali je moguca podesivost visine bacanja svetla na tim aftermarket farovima, to sam nesto nacuo da ne moze pa cisto proveri dali je istina  :nezna:

rutkam

Pozdrav
Imam na meganu 2 fabricke farove sa xenonima, tj za kratko svetlo, pa me interesuje ako neko zna koji je precnik tih sociva. To pitam zato sto razmisljam da kupim led smd prstenove, pa ne znam koji je minimum za unutrasnost tih prstenova i koji je maksimalni tj spoljasnji precnik prstenova, da bi to tamo stalo bez budzenja.
Ako neko zna... :write:

Unacceptable

Potreban savet:
E ovako radi se o tome da bih zeleo da kupim Aftermarket Angel Eyes za megana naravno preko Ebay-a.... stvari koje mene bune su sledece:
Da li je to uopste pametna investicija
postoji li mogucnost menanja boje "Prstena"
da li ispod sociva pase silajica Xenon kit-a

instalacija mi malo deluje jezivo  :doh:

Byk

mire

Citat: Unacceptable poslato 18.09.2013. - 06:35
Potreban savet:
E ovako radi se o tome da bih zeleo da kupim Aftermarket Angel Eyes za megana naravno preko Ebay-a.... stvari koje mene bune su sledece:
Da li je to uopste pametna investicija

Nije.

Don Gagione

Citat: vgorenc poslato 18.09.2013. - 09:03
Ne cackaj mecku ....

da moze da se upali alarm....
ja sam hteo za klia al je bio sex sa dzekovima morali nesot da e prepravljaju i na kraju sam ih prodo...