Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
C

Angel & devil eyes farovi

Započeo cuburac, 26.05.2009. - 23:33

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nenad_J

Ljudi, ko ima iskustvo sa farovima devil eye za lagunu 2 ph1 ......... tj. ima li ko postavljene, ako ima bio bi jako zahvalan da vidim kako izgleda na autu. :kafa:

Don Gagione

ja sam redio da rasturam svoje roknem miramoto i cob led prstenove lepo zamandalim i ispoliram fari i nema probleba .ce da legnu ko piletu sisa....

zokce

Ti cob led prstenovi, da li daju dobru (jaku) svetlost za drl?

Nenad_J

Don Gagione ....... aj daj slike kada uradiš sve  :hura:

djiuliju

Nesto mi se cini da on to nece da uradi na Renou  :wink:

chika.doctor

Citat: zokce poslato 01.07.2014. - 21:13
Ti cob led prstenovi, da li daju dobru (jaku) svetlost za drl?

U našim krajevima može da prodje..
Evo kako izgledaju na BMW-ima.. (ovi levo)

Doduše, ova slika je slikana da bi se prikazala razlika medju dva različita tipa AE..

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

zokce

Video sam skoro bas na BMW-u, dosta jako svetle. Preetpostavio sam da je to.

chika.doctor

To je to.. Doduše, vidi se na slici i da je dosta umanjena svetlost, maglenke na desnom BMW-u ništa posebno ne svetle na slici..

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

djordje911

ima jedan lik u mojm kraju angel eyes na bmw e46 mnogo dobro izgleda,al jeste jako svetlo sto jest jest  :ne: :fucka:

Mrgoodlife

Sta mislite o ovim farovima jel komplikovano povezivanje.

Don Gagione

ako imas to sve samo dzek na dzek tako je bilo na cliu sve se menja sa fabrickim

Mrgoodlife

Nemam planiram da uzmem pa da se raspitam ovi su 350e-400e

chika.doctor

Može se naći i dosta jeftinije..

Mrgoodlife

chika.doctor

Pozovi ovaj broj, 064/340-31-25 Darko ;)