Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Renault - delovi, održavanje, problemi, unapređivanje vozila
»
Styling
»
Tema:
Farbanje sredisnjeg naslona R. laguna1
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
Idi dole
Autor
Tema: Farbanje sredisnjeg naslona R. laguna1 (Pročitano 1432 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
ivan.karlovac
Gost
Farbanje sredisnjeg naslona R. laguna1
«
poslato:
01.02.2013. - 05:18 »
Posto mi na laguni najvise fali taj naslon za ruke kupio bi orginalni polovni cijeli centralni naslon izmedu prednjih sjedala. Ali ima problem moja plastika je neke crvenkaste boje a ko za napast svi nasloni koje sam nasao su sivi. I sada sam dosao na ideju da prefarbam taj kompletni naslon prvo bi ga prefarbao sa sprejom da ne otpada boja tj. Da se boja jace hvata na plastiku. Tako nesto sam radio prije par godina kada sam kceri plasticne djelove monitora i kompa farbao u rozu boju. Sada me samo najvise muci kako napraviti ovakvu nija su mat crvenkaste boje znate li koju trgovinu da mjesa i boju puni u sprey radi lakseg farbanja. Znam da ce biti puno muke ali sada kada stavim 2 din radio doslovno osim u vratima nemam nikakvog pretinca a aftermarket nasoni su mi malo bez uvrede seljo tuning nisam za sada nasao niti jedan koji bi me odusevio.
Sačuvana
mire
Administrator
Trenutno vozim: BMW 430iX
Pol:
Starost: 48
Odg: Farbanje sredisnjeg naslona R. laguna1
«
Odgovor #1 poslato:
01.02.2013. - 07:56 »
U Beogradu ima više radnji koje rade farbe po narudžbi u sprej varijanti, ali za Karlovac stvarno ne znam. Siguran sam da u Zagrebu mora da bude, ako već nema u KA. Potraži MaxMeyer, Lechler...
Sačuvana
https://penzije.com
Štampaj
Stranice:
1
Idi gore
« prethodna tema
sledeća tema »
Renault Forum Srbija
»
Renault - delovi, održavanje, problemi, unapređivanje vozila
»