Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
S

Auto dijagnostika - Autoboss PC-MAX SPX

Započeo scorpyon, 01.02.2013. - 19:04

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

scorpyon

zdravo ljudi evo da se umjesam u dijagnostiku ! znate me i citali ste o meni cime se bavim- mehanika,karoserija i elektrika,ali elektrika mi je slabija tacka.
kao hobi bavim se preprodajom auta (naravno sa mojim popravkama da bih sto bolje prodao auto)
odlucio sam da ulozim malo para u moje znanje elektrike i elektronike jer se povremeno dosta novca da za dijagnostiku kvarova i popravke pa ce isplativije biti ako ja posjedujem to znanje makar 50% !
po naslovu vidite koji je dijagnosticki aparat u pitanju.(Autoboss PC-MAX SPX)
vece informacije mozete imati na ovom linku - http://www.diagnoseapparatuur.nl/diagnosesysteem-laptop/290/autoboss-pc-max-U600
naravno da i moje ucenje nesto kosta pa sam odlucio da upisem kurs jer dijagnostika nije mala stvar.
najvise sto me zanima je sta sta ljudi koji znaju misle o ovome aparatu ! ?????
bio bih mnoooogo zahvalan kada bi neko nesto napisao i uveo me malo u ovu pricu !

SlObOdNi

Mislim da ako nameravas iole ozbiljno da se bavis Renaultima, neces to moci bez Renault CLIP dijagnostike.

scorpyon

razumem sta mislis, ali ne radi se samo o renaultima. vecinom su oni ali ima i svih ostalih marki automobila pa zbog toga razmisljam o ovom aparatu. ali ne znam kakav je ovo aparat ! jel valja cemu ili ne. cini mi se da su mu funkcije koje odradjuje veoma dobre ili mozda gresim. hvala puno.

scorpyon

e izvini tek sam sada video da link nije bio uredu ! evo promjenio sam i tacan link postavio ! a sto se tice kodova koliko razumijem i koliko sam pronasao na net-u on izbaci greske i tacan naziv sta je u kvaru ! tako da nema potreba za ikakvom fabrickom mapom !