Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault Cléon motor

Započeo Click, 29.03.2008. - 14:40

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Click

A ako sifra pocinje sa D ( a po nekim podacima sto sam iskopao pocinje), onda ima integrisane, sta god to znacilo.
Trebalo bi da je sifra D4F :nezna:

Alhemičar

Pa jeste,D4F sigurno..  :yeah:  skontao sam i ja kasnije kad sam detaljno pogledao opis svakog znaka.Ne znam sta bi moglo to biti..integrisane hilzne?Hilzna..jeli to isto sto i vlazna kosuljica?   :nezna:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Alhemičar

Integrisane hilzne su verovatno losije resenje od vlaznih kosuljica..jer ako dodje vreme za generalku,vlazne kosuljice se samo promene dok se kod integrisanih hilzni verovatno mora busiti blok   :nezna:  pretpostavljam da je tako.
Sad sam nesto pricao sa ocem..on se seca da je njegov prvi auto..Skoda 120LS..imala vlazne kosuljice,jer se seca da je generalka kod nje bila jednostavna jer je zahtevala jednostavnu promenu ovih kosuljica i to je to..znam da je Skoda bila presla 100.000km i da smo je prodali,koliko je jos izdrzala do generalke ne znam..mi je nismo radili   :zubo:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

El Bayanero

Mr. Weber & Mr. Garrett

Delfin

S obzirom da na mom twingiću posle samo nekoliko stotina metara počne da duva toplo kad uključim grejanje zaključujem da je i on cleon verzija :)
Jel može neko da mi potvrdi?
1.2 16v    D4FJ7   2009 god