Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
A

Spojler Espace3

Započeo aleexis, 20.02.2013. - 21:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

aleexis

Da li neko zna koliko je dubok spojler na Espace-u 3? onaj dole na braniku
hvala unapred  :ziveli:

Tanatos

Mislim da ovo nije mesto za ovu temu...imas po netu strance,otpade....imas spisak servisa,majstora na forumu imas 2-3 jaka sajta za vozila i delove...Pretraga

aleexis

ne pitam za cenu nego koliko cm je dubok? da ne idem po otpadima da merim sam,ako neko zna moze da napise ovde,valjda zato i sluzi forum

Tanatos

Izvin'te moja greska...hoces da pravis ili?

aleexis

hteo bi da upasujem na astru G pa me zanima dimenzija,a za cenu cemo lako  :kez:

Tanatos

Espace 1,810 mm, Astra  1,753 mm sirina... i tu mora da se krati i po dubini,veci je branik kod espasa,e sad da li je i oblik isti,cini mi se da je kod espasa oblije

aleexis

ovaj deo mi treba? skraticu ga po sirini svakako,i ubaciti da prati branik...samo me zanima koliko je dubok,koliko cm,da vidim jel ce odgovarati,astrin je bzvz,ima onu rupu na sredini,pa me to nervira

chika.doctor

Po mojoj slobodnoj proceni 5-10cm.. Više od toga nije..

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.