Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vetrobran

Započeo Sauriann, 11.07.2009. - 12:39

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sauriann

Pre neki dan kad je bio tornado u Srbiji, naprsne mi šoferka oko 1,5 cm.
To se desilo jer u blokovima sa zgrade otpadaju neka sr.nja od keramičkih kockica sa kojim su ukrašene fasade (ko živi u blokovima zna o čemu pričam). Inače dnevno otpadne par komada, a tokom nevremena par hiljada tačnije kiša tih sr.nja. Ovo mi se dešava drugi put i da se naprslina nebi proširila kao prvi put, išao sam na reparaciju i sad je sve ok... :evil:

ako nekome bude trebalo bilo šta u vezi stakla, retrovizora, folija...nek se javi na pm. Da ne reklamiram firmu ovde. :zubo:

Click

i koliko je kostalo i gde je uradjeno, koliko je trajalo, ima li garancije.. nemoj da si skrt na recima  :write:

Sauriann

trajalo je pola sata, a servis drži moj prijatelj tako za ostalo ne znam. Za mene je bilo free više iz razloga što sam kod njega menjao tu šoferku pre manje od mesec dana zbog iste stvari. Garaancija sigurno postoji, pitaću pa ću da javim

Click

Sauriann

Servis je na Bulevaru Mihajla Pupina tamo sam radio folije i zeder (radiću i ksenone kad se vratim sa odmora), mislim da u tom topicu na slikama sa folijama ima i kontakt telefon u pozadini... :skace:

mišo

Okolina Čačka,na Ibarskoj ka Kraljevu  Glass servis u Preljini,rade dugo godina "paukova mreža" je oko 20 eura,mada ako pusti crtu ne garantuju....inače prodaju i šoferke,za Lagunu je 150 eura,sa ugradnjom.

leonpg

Pozdrav svima  :ziveli:

Da li neko otprilike zna koliko ce me kostati vjetrobransko staklo za Grand Scenic.

I zasto su tako osjetljiva?!  :banghead:

rotkod

Na svim novim kolima su osetljiva...

leonpg

Definitivno ne ovoliko!
Od jednog malog udarca kamencica na cosku se prilikom pranja naprsla kroz citavu polovinu!!!!!!

fLiP

Pa trebao si taj kamencic odmah da saniras. Sva su ti stakla takva. Nadam se da si ih osigurao. Ako nisi, poslusaj me dobro, idi u neku osiguravajucu kucu i osiguraj stakla. Zatim ako mozes sacekaj neko vreme i prijavi stetu.
Nije jeftino. PLUS ako imas automatke brisace i automatsko paljenje svetla i srednji retrovizor ti se zatamnjuje isto automatski ja ti stvarno preporucujem da uradis ovo sto sam ti napisao.
Nije jeftino. Mislim da cena pocicnje od 300e.

Adam

Zanima me kolika je to bila mala rupa od kamenčića? otprilike...
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

bingo

Citat: fLiP poslato 06.06.2010. - 20:48
Pa trebao si taj kamencic odmah da saniras. Sva su ti stakla takva. Nadam se da si ih osigurao. Ako nisi, poslusaj me dobro, idi u neku osiguravajucu kucu i osiguraj stakla. Zatim ako mozes sacekaj neko vreme i prijavi stetu.
Nije jeftino. PLUS ako imas automatke brisace i automatsko paljenje svetla i srednji retrovizor ti se zatamnjuje isto automatski ja ti stvarno preporucujem da uradis ovo sto sam ti napisao.
Nije jeftino. Mislim da cena pocicnje od 300e.
ja ovako isto resio problem i od tad svake godine radim osiguranje stakala 3000 din. nije mnogo kada je soferka za megana bila 24000 a za scenica ko zna koliko je sigurno preko 35000

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

fLiP

ma tako je nesto i za scenica, ali ako imas senzore i te gluposti onda se bas isplati.

bingo

flip radi na crno u forumu    :zloca: :zloca: xe xe xe

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

leonpg

Hvala na interesovanju ljudi!    u petak sam uzeo auto! Tek treba da ga registrujem osiguram i ostalo.muka me snasla. Samo sto sam sundjerom pritisnuo staklo da operem tako je krenula linija.Tek tad sam vidio 2-3 mm  cuknut epicentar na krajnjem cosku. Moja zapanjenost je u tome da je to tako brzo i lako stiglo do pola soferke!