Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vetrobran

Započeo Sauriann, 11.07.2009. - 12:39

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dogac

Promenjeno je to 45 dana...sada u zakonu stoji "u razumnom roku"  :fuck:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

SlObOdNi

Kom zakonu? o obligacijama?

Mozes li da nam nadjes gde je to regulisano?

Dogac

Zakon o zaštiti potrošača  :yes:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

SlObOdNi

vidi stvarno :blink:

Citat
Zakon o obligacijama
Član 501
(1) Kad je prodavac neke mašine, motora, kakvog aparata, ili drugih sličnih stvari koje spadaju u takozvanu tehničku robu predao kupcu garantni list kojim proizvođač garantuje ispravno funkcionisanje stvari u toku određenog vremena, računajući od njene predaje kupcu, kupac može, ako stvar ne funkcioniše ispravno, zahtevati kako od prodavca tako i od proizvođača da stvar opravi u razumnom roku ili ako to ne učini da mu umesto nje preda stvar koja funkcioniše ispravno.

:doh:

nesone

Hvala Vam svima na savetima.
Za ovaj clan zakona znam, bas su ga namestili za prodavce.
Videcu da li ce se javiti, sacekacu jos malo.
I kontaktirati predstavnistvo Renault-a.

Panta011

I molim te napisi epilog, za buduce narastaje :ok:
Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.

nesone

Citat: Panta011 poslato 05.10.2011. - 14:20
I molim te napisi epilog, za buduce narastaje :ok:
Obavezno cu napisati sta je bilo na kraju.
:wavey:

bingo

daj nam par slika tih fleka  :hmm:

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

mixXx

da ne otvaram novu temu :yes:

evo ovdje ću pitati. jer se svakako odnosi na vjetrobransko staklo

zna li neko, da li se nečim mogu prekriti oni tragovi (oštečenja) od brisača???

naime prethodni vlasnik je vjerovatno imao jednu poderalu metlicu, i neki tvrdi dio je, istina neznatno (samo se malo luk primjeti) zagrebao prednje vjetrobransko stako.

može li se to nekako ispolirat, ili šta več?*!
"Nothing is more powerful than an idea whose time has come." V.H.

chika.doctor

Može da se polira ako nije mnogo duboko.. Ne znam tačno koja je procedura, ali može da se ispolira.. :yes:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

iggy1607

Citat: mixxx poslato 15.10.2011. - 10:36zna li neko, da li se nečim mogu prekriti oni tragovi (oštečenja) od brisača, neki tvrdi dio je, istina neznatno (samo se malo luk primjeti) zagrebao prednje vjetrobransko stako.može li se to nekako ispolirat, ili šta več?*!

Nažalost  :ne: :ne: :ne:  ja imam isto njesra na staklu od brisača. Brat mi radi u Novus-u u Šapcu-dobio si pouzdan odgovor-ništa od poliranja. Poliraju se plastični farovi,ali staklo  :ne:
Kad budeš registrovao,osiguraj stakla,sačekaj par meseci i  :bat:

mixXx

Citat: iggy1607 poslato 15.10.2011. - 16:29

Nažalost  :ne: :ne: :ne:  ja imam isto njesra na staklu od brisača. Brat mi radi u Novus-u u Šapcu-dobio si pouzdan odgovor-ništa od poliranja. Poliraju se plastični farovi,ali staklo  :ne:
Kad budeš registrovao,osiguraj stakla,sačekaj par meseci i  :bat:

nisam siguran da kod nas postoji taj vid osiguranja, ali raspitat ću se...

i nije neko oštečenje, jedva vidljivo, samo ne razumijem ljude, ovdje kvalitetnije metlice možeš kupiti za cca 20KM (10eur), ali bolje da sad ja pišem o tome i razmišljam kako to riješiti.... :mad:
"Nothing is more powerful than an idea whose time has come." V.H.

djiuliju

Treba mi polovna soferka za lagunu 2 ph1. Gde bih to mogao da nadjem? Kako bese taj lik iz Obrenovca, cesto ga pominjete kad su u pitanju polovni delovi?

damal

Ne bi trebalo da se širi.  :ok:
Na prethodnom autu sam radio takvu reparaciju i evo traje već 6.- 7. godinu (tast vozi taj auto) bez ikakvih problema.

Jedino što je ružno i vidi se kao oštećenje...

vidak

Citat: renault_bgd72 poslato 08.09.2011. - 13:32
Interesuje me da li je moguce staviti obican vetrobran (bez senzora) umesto vetrobrana sa senzorima sa kisu i svetlo, jer je ogromna razlika u ceni? I da li promena vetrobrana utice i na unutrasnje ogledalo (ima mogucnost zatamnjivanja)?

Ja sam skoro menjao sajbu i kostala me 20.000 plus 3000 za ruke, zatamnjena zelena sa senzorom. Mislim da to nije velika razlika od one bez senzora. U stvari oni ne menjaju senzor a na sajbi samo ima nosac (vidio vlastoocno). Mislim da je razlika velika izmedju onih tamno zelenih i ljubicastih....