Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vetrobran

Započeo Sauriann, 11.07.2009. - 12:39

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

fLiP

a to nemoj nista da te cudi!!! :D To kada krene ide od kraja do kraja... hehehe Mozda mozes ti tako i da vozis, samo se pazi policije jer tako ne da te ne kazne. To je jedan sloj stakla. Ali ako udjes u neku zescu rupu moze da ti se sasuje staklo u kolima.

leonpg

Cuo sam za neku tehniku lijepljenja. Da li neko zna nesto o tome?

fLiP

To ti ne vredi sada.
Tehnika lepljenja je jedino mogla kada je bilo malo cvrknut. Znaci kada je imao onu malu okruglu naprslinu. Onda oni stave lepak i valjda neki vakum ... tralalal i to kosta neka sica.
U tvom slucaju mozes samo da menjas soferku.

bingo

soferka ne moze da se sruci kao bocna stakla jer ima sigurnosnu foliju kroz sredinu jedino moze da ti vremenom pusta vodu u kabinu

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

Blazar

NE bih da otvaram novu temu a ova je aktuelna pa me zanima u cemu je razlika izmjedju plave i ljubicasto-roze soferke na renaultima?

Exception®

^^
Nema nikakve razlike osim estetske koliko ja znam. Kad god tražim neko staklo za Lagunu u Dialogys-u, uvek me pita za boju :doh:

2 bingo: Još kako može da se saspe, bez obzira što je "impregnirana". Iznogudu se sasulo zadnje staklo, ima i tema negde o tome :wink:

ΕΛΛΑΣ

janko

Prednji vetrobran (šoferka) je pampleks dvoslojna sa folijom a ostala stakla su sekurit i prilikom loma se raspu u "zrna".

Exception®

^^
Jeste, u pravu si... Malo sam pobrkao lončiće :o:

ΕΛΛΑΣ

akaboka

Meni se desilo da mi soferka pukla u voznji,pogodio je kamencic.Za cas se prosirila linija po soferki,tako da nista od reparacije,pa sam u Hitu kupila novu,oni je lose namestili,nisu je lepo postavili i pojavila se opet linija,koja krece iz levog donjeg ugla.Bio je haos sa njima se ubediti  :evil:
:wavey:

fLiP

eto o tome ja pricam... :) Osiguras stakla i gotova stvar :D

Akaboka moraces da naucis da koristi :nuncake:

Cherokee

Pa da, malo kosta puno znaci....

Ja cu ove nedelje ici do osiguranja, da mi isplate nadoknadu za udes od prosle godine, i da prijavim ostecenje sajbe ..... Mislim da ce da me isteraju naglavacke kad saberu sve pare  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

akaboka

flip,hehe i to sto kazes  :wink:

Cherokee,kako ti tek sada isplacuju???

Cherokee

Ma islo sudskim putem pa zato..... Presuda pre 20 dana donesena :)
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

akaboka

Ako je sudskim putem,onda je brzo znajuci nase sudove,povlacim pitanje  :kez:

bingo

Citat: Blazar poslato 08.06.2010. - 10:49
NE bih da otvaram novu temu a ova je aktuelna pa me zanima u cemu je razlika izmjedju plave i ljubicasto-roze soferke na renaultima?
ima razlike kad je ljubicasta ima vecu zastitu od UV zraka a ostale su nazovi obicne

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara