Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vetrobran

Započeo Sauriann, 11.07.2009. - 12:39

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

zoki_ns

Ima milion i jedna tackica od kamencica, imam i jednu pukotinu koju sam zakrpio u glass service. Nesto ne verujem da bi mi proslo osiguranje. Mogu da pokusam ali tesko. Da ne pominjem ogrebotine od brisaca. Kada je sunce bas sve to smeta, cak se i razliva po negde. Sada je Rele ustanovio da staklo nije menjano od kako je kupljeno, tako da nakon 8 godina i uglavnom voznje na otvorenom nije ni cudo sto je dotrajalo.
Inace u gals servisu su mi rekli da kupim jeftiniju soferku, kod njih je to ta od 18, onda da je razbijem i da na racun osiguranja uzmem ovu skuplju sa boljom UV zastitom.

mire

^^ Stvarno treba da propadnemo. Što pre, to bolje...

Adam

Citat: zoki_ns poslato 26.09.2012. - 20:50
Ima milion i jedna tackica od kamencica, imam i jednu pukotinu koju sam zakrpio u glass service. Nesto ne verujem da bi mi proslo osiguranje. Mogu da pokusam ali tesko. Da ne pominjem ogrebotine od brisaca. Kada je sunce bas sve to smeta, cak se i razliva po negde. Sada je Rele ustanovio da staklo nije menjano od kako je kupljeno, tako da nakon 8 godina i uglavnom voznje na otvorenom nije ni cudo sto je dotrajalo.
Inace u gals servisu su mi rekli da kupim jeftiniju soferku, kod njih je to ta od 18, onda da je razbijem i da na racun osiguranja uzmem ovu skuplju sa boljom UV zastitom.

Po meni, probaj, napravi se lud i osiguraj stakla...pa ako prodje, prodje... ništa ne možeš izgubiti... :ok:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

Mikely

jel moguce naknadno osigurati stakla ili samo pri registraciji??
Ne pobedjuje onaj koji ne ume da gubi...

singer

moguce je kad god hoces osim ako nije osteceno  :kez: :v:

Adam

Citat: Mikely poslato 01.10.2012. - 12:19

Any time...  :ok:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

Milenko_M

Citat: Mikely poslato 01.10.2012. - 12:19

Stakla se sada uglavnom osiguravaju sa posebnom polisom nevezano sa osnovnom polisom.
Znači može i naknadno .

Belgrade_style

Pozdrav, napukla mi je soferka ispod brisaca i sada je pocelo da se siri. Prvo je bila tackica i vrlo brzo je pocelo da se grana u par strana po otprilike 1cm s tim sto je jedna linija sada porasla na oko 3 cm. Kontam da to ne moze da se sredi vec da mora nova soferka. Ja na soferci imam senzore za svetla i kisu pa me interesuje cena nove soferke original i kineske i da li menjaju nesto ti senzori? Auto je Clio.

methane

Skuplje su te sa senzorom. Bez senzora su prošlo leto bile 20-25000. Najbolje okreni Glass service, Carglass, Ivanić i sl.  reci šta ti treba i odmah će ti reći šta, kako, koliko.
KUD Idijoti - tud' i ja

mire

Ne bi trebalo za clio II toliko da košta. To je cena za Lagunu II sa UV zaštitom.

Belgrade_style

Uplasi me sa cenom. Ma nisam zvao zbog vikenda pa rekoh da ne strepim do ponedeljka.

methane

Citat: mupe poslato 09.03.2013. - 16:49
Ne bi trebalo za clio II toliko da košta. To je cena za Lagunu II sa UV zaštitom.

Pisao sam preko TapaTalka pa ne vidim šta čoveo vozi. Napisao sam za Clio 3. Ako me sećanje dobro služi, toliko su mi rekli prošle godine kad sam zvao. Zato sam i rekoh da je najbolje da okrene i da pita
KUD Idijoti - tud' i ja

Byk

Koliko je potrebno da soferka bude ostecena da bi osiguranje odobrilo zamenu iste?

Piros

Meni su odobrii zbog veoma malog udarca, a posle sam ja reparirao isti takav udarac da ne koristim kasko . Ponudili su mi prvo reparaciju, ali ja nisam prihvatio i bez problema sam menjao u ovlascenom servisu.

Byk

Ja imam rupicu tako malu kao da je iglom napravljena, ali... posto staklo ima foliju u sebi, usao je vazduh i napravio mehur 1cm x 1cm. To ce mozda da se siri a mozda i nece ali ne znam da li bi mi to prihvatili kao ostecenje za zamenu.

Na oko izgleda kao da fali deo stakla ali se samo pod noktom moze osetiti.

Verujem da bi odbili da mi osiguraju stakla sledeci put zbog toga....