Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vetrobran

Započeo Sauriann, 11.07.2009. - 12:39

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mire

To je sasvim dovoljno da prihvate zamenu. Ako slučajno budu pravili problem, pitaj ih da li bi prihvatili da osiguraju staklo sa popravljenim takvim oštećenjem. Sigurno će ti reći da ne bi i tu je kraj rasprave. :)

Panta011

Ili povecaj ostecenje u "domacoj radinosti" :fucka:
Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.

Byk

Ne bih da idem sa tako malim ostecenjem tamo pa da me odbiju,.... pa da moram da se vratim sutra sa vecim ostecenjem :)
Zato sam pita da li da uopste idem sa tako malim ostecenjem?

evo samo da dopunim sa mejlom koji sam dobio kao odgovor na pitanje:
Postovani,

"Hvala na Vasem upitu.

S obzirom na problem koji ste opisali, nas savet je da dodjete kod nas da pogledamo ostecenje I utvrdimo da li je za reparaciju koju takodje mozete naplatiti od osiguranja.Naravno, uvek je bolje da prvo pokusate reparaciju, jer time cuvate fabricki ugradjeno staklo.

Ukoliko ipak mora staklo da se menja, okvirna cena je oko 25.000 sa montazom ( mora da se proveri prema broju sasije, jer postoji nekoliko varijanti).

Carglass daje neogranicenu garanciju na kvalitet stakla, da je staklo originalno, onako kao sto se ugradjuje fabricki  I na samu montazu, da ne sme da dodje do problema odlepljivanja stakla ili propustanja vode!

Svakako je potrebno najpre otici u Generali Osiguranje, jer cete tamo dobiti zapisnik po kome mi mozemo da fakturisemo osiguranju, a Vi, ukoliko imate neko ucesce u steti po polisi, taj deo placate nama, a ostatak placa osiguranje.

Svakako, za sve ostale informacije nas mozete pozvati I telefonom, takodje I za zakazivanje, jer je pozeljno zakazati dan unapred."

djiuliju

Nemoj da se vracas sutra, povecaj ostecenje na licu mesta  :bigl:

Byk

Ne znam zasto kazu da je bolje popraviti fabricko ugradjeno staklo nego zameniti drugim staklom, koje se inace ugradjuje u fabrici... kad vec daju dozivotnu garanciju?
Meni bi bas legla jedna nova cista :)

mire

To su i meni rekli, ali su bez reči pristali na zamenu. Isto delta generali. Nemoj uopšte da brineš, zameniće ti sigurno.

damal

Citat: vgorenc poslato 04.07.2013. - 17:27
Ne znam zasto kazu da je bolje popraviti fabricko ugradjeno staklo nego zameniti drugim staklom, koje se inace ugradjuje u fabrici...

Ma nema to veze.....do sada sam izmenjao jedno 3-4 soferke na raznim autima. Sve je to isto....
Na Kangoo-u sam menjao soferku bas u CarGlass-u i sve je odradjeno perfektno. Sto se te firme tice - od mene samo preporuke za poslovnicu na Novom Beogradu.

mire

Mislim da je više nema... I ja sam tamo menjao i odlično su uradili.

Byk

Evo par slika tog mehura.

mire

Menjaju, garant. Moja 2 oštećenja ukupno nisu bila ovoliko velika.

Byk

Samo izgleda veliko na fotkama. Inace je velicine, mozda, .... 1cm obima, verovatno i manje.

@mupe, reci mi gde si ti isao da prijavis stetu? Na NBGD? Da li treba prvo neke formulare da popunim? Da li je guzvanjac (da znam da li da poranim)? Daj jos neki info :)

mire

Ja sam imao 2 oštećenja od kamenčića prečnika par milimetara... Definitivno su ukupno bila manja nego ovo tvoje oštećenje.

Da, išao sam u Delta generali na NBGD, pored garaže GSB-a. Bilo je ljudi, morao sam malo da sačekam, a išao sam posle podne, posle posla. Koliko se sećam, tamo popunjavaš neku izjavu kako je nastala šteta i još par podataka. Njihov radnik izađe da fotografiše i to je to. Kad dobiješ od njih zapisnik, ili šta je već, samo odeš u neki od servisa s kojim imaju ugovor i oni ti zamene staklo, a naplate se kasnije od osiguranja.

Samo, čini mi se da je kod delta generali u međuvremenu uvedeno učešće u šteti. Ja sam zbog toga prešao u DDOR...

Byk

U carrglassu nemaju pilkington, imaju nordglass

edit:
ugradjeno staklo u glass servisu lpd hipodroma. kao iz fabrike da je sve izaslo. momci krajnje ljubazni. sve bilo gotovo za sat i po. svaka preporuka.
soferka je pilkington, solarna sa senzorom. 28.500 sa ugradnjom, ,... ja platio 5400 ostalo osiguranje pokrilo.

zadovoljan u svakom slucaju, za sada. cekamo prvo pranje nakon dva dana :)

edis82

je li neko menjao soferku u skorije vreme na meganu 2. interesuje me zbog cene i eventualno neka preporuka za servis. jel soferka ide sa sve unutrasnjim retrovizorom sa senzorom za kisu, ili  moze uspesno da se zalepi stari retrovizor.
Ne brze od zivota

mire

Samo je staklo novo, sve ostalo se vraća staro. Osim lepka, naravno. :)