Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vetrobran

Započeo Sauriann, 11.07.2009. - 12:39

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

IsNoGood

Pa sada da ne vredi ne bi bila tolika razlika u ceni   :nezna:   Click je pisao da mu se uopste ne greje konzola kada auto stoji na suncu  :nezna:  Drugo, soferka je najveca po povrsini pa samim tim i najvise toplote proloza kroz nju tako da verujem da ima dosta uticaja na grejanje auta, narocito na przenje Sunca u voznji  :write: 
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Blazar

Ne znam ja bih vise volio da imam 17000 din i plavu soferku (soferku plavu imam para nemam) nego ljubicastu koja mi ne grije konzolu. Ja posto imam plavu stvarno se osjeti da se ugrije konzola i cio auto kad dugo stoji na suncu. Klima to sve razladi za 2min, ali u voznji jedva da moze da se osjeti da udara toplota kroz soferku. Ti sam odluci koju ces, jedina prednost plave je ta sto je ljepsa na izgled i sto je jeftinija sve ostalo je na strani ljubicaste.

Cherokee

Ja sam imao ljubicastu soferku na kojoj sam imao sitne naprsline.... Nije mi bilo hitno da menjam, ali vec kad placam osiguranje stakala i kad su mi rekli da mogu, odlucio sam ipak da je zamenim, sta koji tuki da dajem svake godine 1000-2000 vise a da zauzvrat ne uzmem sto mogu  :zubo:

Otisao, sredio papirologiju, rekli mi da mogu da idem u Glass Service u Rumenackoj, Novus u Temerinskoj, i kod Ivanica isto valjda u Temerinskoj, sa njima DDOR ima dil.... I ja ajde odem u Glass Service u Rumenacku, posto sam cuo da su ok, dok sam za Novus mogao svasta da cujem a Boga mi i da vidim...

Dosao tamo, auto odmah primljen, za 2-3 sata bice gotov.... Stavljena je Pilkington sajba, tako da ne sumnjam u sam kvalitet.... Ali moj subjektivni osecaj je da sada osecam vise da przi kroz sajbu nego ranije  :frown:

Kad sam dosao tamo, trazio sam isto ljubicastu. Njihov izgovor je bio da nemaju takvih na stanju, i da se radi samo po porudzbini, i da necu u NS kod ovih ostalih sto imaju dil sa DDOR nigde naci nekoga da drzi te ljubicaste sajbe... I sad koliko sam se za*ebo, iskreno nemam pojma  :nezna:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

djstevan

Posto ti osiguranje pokriva 30 k baci lepo jos 7 i uzmi skuplju. Ne planiras valjda da ih menjas svaki mesec  :rotfl: :rotfl:

mire

Citat: teske83 poslato 26.08.2010. - 00:32
Ali, 17k razlike???  :??: :??: :??:
Da li vredi?

Vredi. Tačka. :)

Uostalom, nije 17k, nego 7, kao što je napisao i djstevan.

Blazar

E ako je samo 7000 razlike posto osiguranje pokriva do 30.000 onda vrijedi sigurno.

damal

E i meni je cepio kamencic vetrobran pri povratku iz Grcke. Danas zavrsio u DDOR-u papire i u petak idem u CarGlass na zamenu. 24000 RSD sa zamenom.....

Cherokee

Teske, jel ti sredi tu sofersajbnu?  :zubo:

Milan.S.90

koliko vremenski traje zamena sofersajbne?

Cherokee

Milan.S.90

danas sam obilazio malo servise za zamenu soferki za mog megana i situacija je sledeca...

znaci obicna soferka najobicnija bez senzora i icega

era glas 130e da ostane auto pa kad bude zavrsen 150 za danas
euro glas 130e za danas
glas servis 180
car glas ili kako se zove vec 220e

Adam

Kakva je razlika kod onog za 130e i onog od 220e? nije mala razlika...a ista šoferka,zar ne?
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

Milan.S.90

Citat: Adam poslato 03.09.2010. - 18:01
Kakva je razlika kod onog za 130e i onog od 220e? nije mala razlika...a ista šoferka,zar ne?

potpuno ista soferka znaci ona najosnovnija bez uv zastite senzora i ostalih stvari...

akaboka

Bas velika razlika!!!
:wavey:

damal

Ja danas zamenio soferku u Carglass-u na Novom Beogradu.
24000 RSD (naravno pokriveno DDOR-om)
Zamena trajala 2.5 sata.
Staklo je "Guardian" (http://www.guardianautoglass.com/) i izleda potpuno isto kao i prethodna "Saint Gobain" (naravno bez Renault logo-a)....