Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vetrobran

Započeo Sauriann, 11.07.2009. - 12:39

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Milan.S.90

Citat: akaboka poslato 03.09.2010. - 20:05
Bas velika razlika!!!

ogromna za potpuno istu stvar...euro glas je najpovoljniji jer su neki moji prijatelji menjali tu upravo zbog cene i niko ni jednu jedinu primedbu na njih nema

mire

Citat: damal poslato 03.09.2010. - 21:19
Ja danas zamenio soferku u Carglass-u na Novom Beogradu.
24000 RSD (naravno pokriveno DDOR-om)

Koliko ti je bilo veliko oštećenje? Ne znam da li će meni prihvatiti osiguranje... Imam 2 "čvrka" iz kojih je krenuo rez po par milimetara na dve strane.

damal

Upravo je tako i bilo: dva okrugla ostecenja od par mm i po dve linije koje su krenule od 3-4 mm. Agent osiguranja me je pitao da li zelim da se popravi ili menja. Ja sam trazio da se menja. Mislim da svakako treba da trazis zamenu, jer neverujem da ce ti DDOR prihvatiti da produzis osiguranje naredne godine sa tako popravljenim ostecenjem. To govorim iz iskustva - na prethodnom autu su mi odbili da osiguraju stakla jer sam imao reparaciju ostecenja...
Isto tako, mislim da ne smeju da te odbiju - ostecenje je ostecenje, ma koliko da je i niko nezna kada ce se prosiriri dalje...

akaboka

Citat: Milan.S.90 poslato 04.09.2010. - 06:59
ogromna za potpuno istu stvar...euro glas je najpovoljniji jer su neki moji prijatelji menjali tu upravo zbog cene i niko ni jednu jedinu primedbu na njih nema
A u Renou verujem da je jos veca cena?
:wavey:

SlObOdNi

jedno pitanje. kada osiguravate stakla, prilazete fotografije kola ili oni slikaju sami?

IsNoGood

Meni su samo pare uzeli, auto nisu ni pogledali  :laugh:
Pretpostavka je majka svih zajeba!

SlObOdNi

gives me an idea  :rotfl:
:evil:

damal

Citat: SlObOdNi poslato 04.09.2010. - 18:02
jedno pitanje. kada osiguravate stakla, prilazete fotografije kola ili oni slikaju sami?

U DDOR-u u Bul.Zorana Djindjica gde se radi osiguranje stakla, meni su slikali. E sad, verovatno postoji mogucnost nekog "dogovora". Ja nisam probao.....

@akaboka: verovatno jeste najskuplja zbog Renault logo-a. Hteo sam bas i njih da pitam, ali sam se smorio sa telefonskom centralom, pa kazi broj sasije, itd. Bas me interesovalo koliko bi to kod njih bilo. Kao sto rekoh kod mene na autu su fabricka Sant-Gobain sa Renault logo-om...... Takva ista su i u ponudi Carglass-a...

Adam

Citat: SlObOdNi poslato 04.09.2010. - 18:02

Citat: IsNoGood poslato 04.09.2010. - 18:16
Meni su samo pare uzeli, auto nisu ni pogledali  :laugh:

I meni isto tako...  :cool:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

SlObOdNi

^ koje osiguranje?

IsNoGood

akaboka

Zavisi mnogo od radnika,SLObOdNi idi u istu poslovnicu,gde je IsNoGood osigurao  :evil:

Citat: damal poslato 04.09.2010. - 19:32

@akaboka: verovatno jeste najskuplja zbog Renault logo-a. Hteo sam bas i njih da pitam, ali sam se smorio sa telefonskom centralom, pa kazi broj sasije, itd. Bas me interesovalo koliko bi to kod njih bilo. Kao sto rekoh kod mene na autu su fabricka Sant-Gobain sa Renault logo-om...... Takva ista su i u ponudi Carglass-a...

Verovatno da jeste veca razlika,jer Reno taj svoj logo lepo naplati
:wavey:

damal

hmmm, mislim da se stakla preko DDOR-a osiguravaju samo u jednoj poslovnici - u Bul.Z.Djindjica.... Proverite,ali 99% mislim da je tako

Adam

"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

IsNoGood

stakla se osiguravaju gde god da uplacujes obavezno osiguranje, samo doplatis za osiguranje stakala. Ja sam to uvek radio gde i tehnicki pregled (na razlicitim mestima) i nikada nisu gledali stakla, jos manje da ih slikaju  :nezna: