0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Znaj samo da je bela jos nezgodnija za odrzavanje od crne boje.... Ali sa zatamnjenim staklima i xenonima bi izgledao vrh Ajd nek je sa srecom, ali sam vise bio za Mazdu, sto jes jes..... Niti meni iz dzepa, niti u dzep
Ovako:bio sam u salonu na Beloj zemlji i sad cu reci da sam definitivno odlucio da kupim megana.Kao sto sam napisao,cena jeste povecana na 17.050e ali,ne znam ni ja kako,gore su nam ponudili cenu od 15.900e za megana u beloj boji (koja se meni jako dopada,taj sam i nameracio).Arkamys ozvucenje se doplacuje 103e (bilo je 70e,i to je poskupelo) pa me auto izadje 16.000e.E sad,bas u salonu imaju one ukrasne letvice za prednje branike koje su i ovde bezobrazno skupe...18.000 dinara.Montiraju se lako,imaju safove i neke zabice.Mogu da se poruce uz auto a mogu i ovako odvojeno.Evo slike da uporedite,sa i bez letvica Posto su one tako skupe,a mogu se poruciti kasnije,ne verujem da cu ih uzimati,ali zato cu verovatno poruciti preklopive retrovizore sa karticom "slobodne ruke",sto kosta 400e (a bilo je 350e).Klia su mi procenili na 5500!!!!! P.S. porucujem ga verovatno u ponedeljak i stigao bi krajem februara.