0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
korektna cena. samo ovo zatamnjenje mi nije jasno. to nije u granici legalnosti?
Decko mi je rekao da po novom pravilniku ne postoji ograniceno zatamnjenje. Znaci moze i 100 %, osim prednjeg stakla koje se ne sme ni malo zatamnjivati.
Pravilnik o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevimaČlan 75.Vetrobran i sva stakla na motornom ili priključnom vozilu, osim prednjeg vetrobrana na motocilku i mopedu s dva ili tri točka i bez kabine vozača, lakom četvorociklu bez kabine vozača i četvorociklu koji nema kabinu vozača, moraju biti homologovani i ugrađeni u skladu sa odredbama jednoobraznih tehničkih uslova. Vetrobrani moraju biti slojeviti – laminirani, odnosno ne smeju biti od kaljenog („TOUGHEND” ili „TEMPERED“) stakla ni kada se naknadno zamenjuju.Vetrobran se ne sme naknadno zatamnjivati. Bočna stakla u ravni vozača mogu biti naknadno zatamnjena tako da ukupna vrednost prigušenja svetla ne prelazi 25%. Ostala stakla na vozilu osim vetrobranskog stakla mogu biti naknadno zatamnjena.Stepen refleksije stakala na vozilu ne sme prelaziti 15% kako ne bi došlo do zaslepljivanja drugih učesnika u saobraćaju.Od odredaba drugog stava ovog člana mogu odstupati samo vozila sa posebnom dozvolom Ministarstva koje je nadležno za poslove saobraćaja.To je ono sto zakon kaze, Navodno
sta bolan lupaš 120 eura metar kvadratni folije kad je moj drugar audija A3 konpletnog presvukao u mat crnu foliju tu kod vas u bg za 350 eura
Brate na koji si se ti post nadovezao?
Sad sam ih zvao...cena je 120e po m2 Rade sve delove kola.Mene zanima i deo ispred zadnjeg točka jer mi tuda obijaju kamenčići.