0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Stragi, rekose ti manje-vise sve Da dodam, iz licnog iskustva: za farove je montaza mucenje jer mora da se skida branik, ima dosta sakrivenih srafova i ko nije strucan ili nema uslove bolje da se ne upusta u to. Za maglenke mislim da je dosta laksi pristup, jer ne mora da se skida branik. Mnogo je i manja potencijalna steta usled nestrucne ugradnje Takodje, maglenke rasprsuju svetlo na sve strane pa je i stelovanje optikom nepotrebno. Svi kablovi su ti na dohvat ruke kada dopres do zadnje strane maglenke. Mislim da ces morati auto na dizalicu i da odozdo odvrnes plasticnu zastitu motora koja je povezana sa branikom (suspleh bese?). Ako si gledao kada ti na servisu dignu auto na dizalicu da zamene filter goriva, video si da isto to skidaju (delimicno). Sama montaza je jako jednostavna. Sada, ne znam da li balasti moraju da budu zasticeni od vode, pretpostavljam da ne, ali nisam siguran Za to se raspitaj jer kao sto rece Click tu se stvara visok napon od nekih 23.000v i ne treba reci kakva havarija moze da nastane u slucaju nekog kratkog spoja I da, problem sa sustanjem radio stanica je jako cest, mada kod mene je to reseno uspesno. Sto se tice izbora xenon-kita, mislim da treba da gledas samo da ima garanciju bar god dana na balaste i sijalice. Posto ih ugradjues na maglenke moras da znas da postoje i sijalice koje daju zuto svetlo i njihova temperatura boje je 3.000k. Video sam kako izgleda i odusevljen sam, a verujem da su po magli nenormalno dobre Pretpostavljam da maglenke ne planiras da koristis sem u predvidjenim uslovima za njih, jer moras biti svestan da ces jako smetati svima bas zbog tog rasprsivanja svetla na sve strane zbog same konstrukcije svetla..
Koliko si ti platio te xenone?
jel mnogo 180e za ta svetla za mog clia (kratka+duga). Imam opet varijantu preko ortaka koji mi je radio stakla...
kolko parica?
@EditEx sad sam video sa kog sajta si uzeo sliku. Mislim da je to okačio nešto što je trenutno imao od kitova, što ne znači da će ih imati i kada se ti odlučiš, tj verovatno je promenio možda, treba proveriti