Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

HID Xenon - farovi, sijalice, balasti

Započeo Dogac, 31.03.2008. - 11:37

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

horvat

A jel probao neko one frameless okvire?

Video sam neku reklamu na instagramu, ali nzm koliko je kvalitetno, cvrsto, zgodno, nezgodno, itd...

Random slika sa neta, otprilike tako izgleda...

mire

Video sam ih par puta... Meni to izgleda kao da tablica može da se izvuče kad god hoćeš. Doduše, može i iz klasičnih plastičnih.

Byk

Ove frameless su na feder. Lako se skida tablica, i stavlja. Ipak se malo teže skidaju iz plastičnih okvira. Hteo ja da uzmem ali me ja bas to odvratilo, jer kod mene ovde u kraju skidaju sve.

frenchkey

Citat: mire poslato 11.07.2023. - 12:53
Nigde, to ti kažem. Tražio sam više puta, vrlo pažljivo i nisam našao.

Ja okvire generalno ne volim. Ti alu su još i najbolji.

@frenchkey - realno, lakše se skinu tablice montirane nitnama, nego lepljene trakom.
A kako? Policija mora imat sjekac i cekic? Busilicu? Pajser? :D

SasaLaguna95

Najbolje i najljepše (po meni) sa dvoslojnom samoljepljivom trakom (al dobrom i kvalitetnom) Tesa je dobra traka i proizovdjac
My car = My rules !

horvat

Ja sam sa dvoslojnom trakom lepio na prethodna dva auta i trenutni, zadovoljan sam, samo je stvarno muka kad prodam/menjam, moram fenom da grejem, pa ostane onako lepljivo i po tablicama i po autu. Posto meni stoji u garazi, nije mi toliko problem kradja, razmisljam o tim frameless okvirima.

mire

Citat: frenchkey poslato 11.07.2023. - 18:22
A kako? Policija mora imat sjekac i cekic? Busilicu? Pajser? :D

Iskreno rečeno, ne znam zašto bi to bio moj problem. :)

Ali, nitne lako otkineš udarcem sa strane ili bušenjem. Dvostrana traka je katastrofa za skidanje...