0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Znam da nije legalno za tehnički ugrađivati xenone tamo gde nema prskalica i auto nivelacije snopa, ali pitanje je: da li mogu ugraditi makar sočiva (bixenon morimoto), pa u njih halogene, ili LED, pa tako prolaziti tehnički?Uskoro ću da repariram potpuno farove za Megana3, ide i otvaranje (jer je bila polomljena plastika pozadi, ulazilo blato i prašina u far, ništa me ne pitaj), pa se mislim ajde kada već otvaram farove, da ugradim i projektore lepo izgleda mnogo bre tako
Ako ti nešto znači, meni su prošle godine kenjali zato što nemam plastični okvir oko tablica (moš misliti)
Odbio sam da stavim okvir, naravno. Tablice su inače nitnama pričvršćene. Lik je zalepio izolir oko tablice da glumi okvir pred kamerama.
Nije tačno, nigde nema odredbe da je zabranjeno bušenje tablica.Čičak traka, za mene, nije rešenje jer se tablice lako kradu. Dvostrana lepljiva traka je ok, ali mi nije pala na pamet u trenutku kad sam montirao tablice. Inače, puno automobila u EU ima probušene tablice, a najčešće kapicama u boji kriju šrafove. Nabavio sam i ja kapice i montirao ih preko nitni, da ne bih sve rasturao. Na plavom delu su plave kapice, sa druge strane bele.Kad promenim auto, sledeće tablice šrafim kroz ukrasne kapice.