Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Cene servisa u vasem gradu

Započeo Alhemičar, 21.03.2008. - 23:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

zoranm

Ja mogu da preporucim servis IVA u Sopotu, jer ga majstor odradi posteno i kvalitetno, naravno ne i preskupo kao po Beogradu sto znaju.
Evo sada nameravam da radim promenu plocica... i ne mogu da dodjem na red [guzva], ali valjda cu je uraditi skorije.
Do what must be done.
Do not hesitate, show no mercy!

nzb7

DA se ponovim i ovde :) Servis je Radjen u Servisu NTD kod koji sam presao posle 4 godine odrzavanja auta kod SAVE  i imam jako lepa iskustva sa njima i postovanje svih dogovora.
Prosla zima i doslo vreme za sevris koji uglavnom posle zime radim izmedju  8000-9000 zbog kratkih relacijai gradske vozne u kojoj provodim 80% svoje voznje.
Clio 2005 1.5 dCi 65ks

Zamenjeni su
Ulje  EVOLUTION SXR 5W-40 To jedino znam Da  je sipano
Filter ulja
Filter vazduva
Filter Nafte (sa senzorom)
Prednji diskovi i plocice
Gumice balans stangle
Nosac motora
Piskota
Ociscen Egr ventil (EGR,ona cevka usisna grana ...i kompijutersko stelovanje)
Nove ratkapne
Nov znak napred
Ocisceni i nastelovani dobosi
cena Ukupno 29 000

vladan

Megane II 1.5DCI 101ks

Donji nosac motora ("Pishkota") - 4500din sa zamenom
...free your mind.... and your ass will follow!

Don Gagione

traze kod mene
delovi 24000 dinara ruke 70 evra

svi kaisevi spaneri ulje svecke vodena pumpa ulje filteri bem ga jel puno?

Miki70

Citat: gagi75 poslato 16.06.2011. - 12:14
traze kod mene
delovi 24000 dinara ruke 70 evra

svi kaisevi spaneri ulje svecke vodena pumpa ulje filteri bem ga jel puno?
To je realna cena bitno je da urade profesionalno i da su delovi dobri.............

methane

Evo mom Cliu se bliži drugi rođendan, pa reko da vidim pošto je redovni servis, koji bi "trebao" da obavim. Kilometraža 8100.

Okrenem svoju nažalost matičnu kuću AK Kompresor i kažu mi da je cena servisa - 15.200,00 din ako se menjaju svi filteri, a ako se ne menja filter goriva, onda cca 2000 din niže.
Evo gledam račun od prošle godine, isti auto, ista firma, cena je bila 7.054 din. Kako ga drukaše na 15,  nije mi jasno.  :fiju:

KUD Idijoti - tud' i ja

Crazy Laguna2.2dCi

Citat: methane poslato 21.06.2011. - 14:31
cena je bila 7.054 din.
Za te pare jos nemam ulje za moj phase 2. :banghead:
I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

Adam

Okrenem svoju nažalost matičnu kuću AK Kompresor i kažu mi da je cena servisa - 15.200,00 din ako se menjaju svi filteri, a ako se ne menja filter goriva, onda cca 2000 din niže.
Evo gledam račun od prošle godine, isti auto, ista firma, cena je bila 7.054 din. Kako ga drukaše na 15,  nije mi jasno.  :fiju:

Da se nisu zabunili malo? Ja sam pre mesec,dva radio servis i promenio sve filtere i ulje u ovl.servisu i izašlo me oko 11.000...
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

vladan

Juce sam nasao onog Nenada iz Zeleznika (ako se dobro secam..) koji prodaje retrovizore farove  sl...
Uzeo sam od njega staklo tj ogledalo za retrovizor sa vozacheve strane, covek je dosao do centra
ugradio mi to staklo i uzeo 1200 dinara!

Danas u servisu Rajkovic u MM Lugu:

stabilizator na prednjem levom tocku + ugradnja = 3500din

u najavi: prednji diskovi + kochione plochice komplet - 12.000 dinara

Uskoro ce i prve fotke ljubimca koji je od juce kod mene...    :cool:
...free your mind.... and your ass will follow!

pedrogti

^methane

cene servisnih usluga u AK kompresor su očigledno duplirane, jer nešto čto sam plaćao prošle godine 8K sada je 16K

recimo

koleginica je zakazala servis na svom Megane III 1.6 i cena servisa je bila zaprepašćujućih 16800 dinara. Filter vazduha, klime, ulja i ulje castrol magnatec 5w40 na tocenje (manje od 5l) i ruke naravno, pri čemu su računali da ova operacija traje 2 puna radna sata. (na moje zapažanje da su cene šurenje lik na prijemu mi kaže "a pa sada smo menjali i filter vazduha i klime, za to je potrebno znatno više vremena")

po meni je ovo pre skupo. u tom pravcu rešio sam da na svom cliu sport sam odradim mali servis.  6L ulja u profacu Elf Evolution SRX 5w40 košta 3000 dinara, filter purflux za ulje košta 350, a filter klime 700 dinara takođe purflux. Razlika je očigledna. 

ljubisa.va

Blago vama,ja ako ne odem van Valjeva nemam gde ni uraditi servis,a blizi se jos malo..........Ovde je glavna alatka macola  :cekicem:
A sto se tice delova veoma su oskudne prodavnice i  90% se narucuje.

damal

Evo mom Cliu se bliži drugi rođendan, pa reko da vidim pošto je redovni servis, koji bi "trebao" da obavim. Kilometraža 8100.

Pitaj HIT ili Savu.....To je ipak malo jaca cena...
Ja sam HIT-u radio mali servis pre 2 meseca. Sa novim svecicama je izasao oko 12-13.000 (uz 5% popusta). Pisao sam tacnu cenu, ne mogu sada da nadjem....

methane

Zvao. Hit je valjda 12800, Sava isto oko 15000. U Kompresoru rekoše da je cena manja za oko 2000 ako se ne menja fiter goriva. Jel ima filter goriva na 1,2 16V?
KUD Idijoti - tud' i ja

stanci

Kada izadjete iz garancije ima da prodisete. Mali servis kod normalnog majstora ne sme da kosta preko 7-8k nikako sa svim zivim filterima i najskupljim mogucim uljima  :v:
i takoo...

modesti

Upravo tako...komplet mali servis sa svim filterima i ful Elf sintetičkim uljem pre 2 meseca tačno 7200 dinara. Ne pročitah prethodne postove, to je cena za lagunu 1.9dci.
it is much easier not to get to trouble then get out of trouble