Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Cene servisa u vasem gradu

Započeo Alhemičar, 21.03.2008. - 23:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

cpt. Milisav

Mene uskoro treba da zadesi mali servis, i oko 8-10k bi izasao? Sta mislite, da ga uradim u Savi (manje/vise smo sve tamo radili u poslednje vreme, videli da su u kompresoru bitange pa pobegli) ili Hit/Riznic?

methane

Malopre preuzet auto iz Kompresora. Cena 13.178,00 din.  Sređen i problem sa škripom prozora.

KUD Idijoti - tud' i ja

sagittarius82

pricam sa jednom devojkom sto je kupila megan III u hit autu i otisla na redovan servis i ladno papci namontirase ko zna koj filter benzina pa joj koomp nece prepozna i auto sad stoji tamo dok iz fabrike ne kazu sta je itd.. ili ce da dobije novi auto ili ko zna ... sve u svemu kakvi retardi .. drago mi je sto svoj auto mogu da teram gde hocu a to je u reno riznic jer su cene extra a usluga jos bolaj

modesti

Citat: methane poslato 24.06.2011. - 16:19
Malopre preuzet auto iz Kompresora. Cena 13.178,00 din.  Sređen i problem sa škripom prozora.

Brale odraše te...ali ako ti je auto u garanciji onda nema da se žališ...za te novce ja odradim 2 servisa
it is much easier not to get to trouble then get out of trouble

akaboka

:wavey:

methane

Citat: modesti poslato 24.06.2011. - 19:01
Brale odraše te...ali ako ti je auto u garanciji onda nema da se žališ...za te novce ja odradim 2 servisa

Tako je. Sledeći već nije, tako da...  :hey1:
KUD Idijoti - tud' i ja

vladan

Jutros odvezao makinu kod Riznica, aktuelan problem sa random nepaljenjem je kako on malo pre javio zbog
senzora bregaste, a pored toga ima jos par stavki pa evo po stavkama kod njega sta i kako cu platiti, delovi su
uglavom originalni:

senzor bregaste - 8115 din
gornji nosac motora - 7100 din
1 grejac - 1150 din
filter kabine - 1270 din
filter goriva 2230 din
+ ruke - 4120 din
---------------------------------------------
   = 23.985 din

pored ovoga ceka me i zamena prednjih diskova i plochica za mesec dana.....    :pije:
...free your mind.... and your ass will follow!

Djemba

Dobro je da si resio problem...  :ziveli: A nadam se da imas neki unosan posao posto te ceka jos oko 150 evropskih novcanih jedinica troskova za plocice i diskove...  :tup:
Kroz život samo s' osmehom, puno puta se opek'o, zato sad i puter sečem samo bonsekom...

vladan

ehhhhh druze.... da je "unosan" zar bih vozio i opravljao ovu ragu?    :rotfl:

nuk

i ja u subotu odradio servis kod riznica:

* valeo plocice (prednje i zadnje)- oko 6500
* filter goriva- 500 i nesto
* ulje, filteri kabine, vazduha i ulja (kupio ranije)- oko 6000
* odradjeno ciscenje egr-a i maf senzora

ruke oko 6000

sve ukupno oko 20.000

kretija

Mene interesuje ima li gdje u Loznici neki auto servis da prodaje Renolove dijelove i koja je adresa i br tel. meni treba prednji lezaj sa senzorom. pozzz   :help: :help: :help: :help:

Djemba

Kroz život samo s' osmehom, puno puta se opek'o, zato sad i puter sečem samo bonsekom...

vladan

Citat: nuk poslato 05.07.2011. - 18:49
* odradjeno ciscenje egr-a i maf senzora

Sta su ti senzori, cemu sluze i koliko je veliki posao da se ciste?

BTW, u petak kod Riznica stavljam nove prednje diskove+plochice, Valeo je u pitanju, ukupan ceh ce biti 11.300 din.

nuk

egr sluzi za recirkulaciju izduvnih gasova, nije na odmet ocistiti ga s'vremena na vreme, automobil prosto prodise.
maf ti je u stvari protokomer, njega i ne treba dirati bez potrebe  a ja reko, kad je bal nek'je maskenbal a on, cist k'o suza.

kod scenica 1.9 dci je egr ocistiti preza'ebana rabota kod megana- pickin dim, 15-20 min posla i svakako bih ti preporucio da to odradis ako skoro nisi, ne verujem da ce te mnogo kostati jer je stvarno mali posao koji mnogo znaci.

inace, bio sam i danas do riznica da odradim dijagnostiku posto sam prosli put zaboravio obd konektor da ponesem a najvise zbog problema koji mi se povremeno javlja u vidu gubitka gasa koji mi se sporadicno javlja na vecim vrucinama u gradskoj voznji  (senzor papucice, rece clip) i zbog mogucnosti prijavljivanja raznoraznih gresaka koje su mogle da se jave posle ciscenja egr (zbog raskacinjanja svega i svacega prilikom demontaze), sve greske obrisane a dijagnostiku mi nisu naplatili. po meni, korektno

vladan

Kod riznica stavio nove prednje diskove + plochice = 110 eur

osim toga stavio nove prednje Kayaba amortizere - 110 eur

Ostaje jos set kvacila, oko 300eur..... bem ti polovna kola, imam osecaj da radim samo za njih...   :(