0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Bravo care..Ruskai,tako je! Za Master i Sekulic znam,ali oni su ovlasteni..dok ovaj prvi nije..Eto,drago mi je da si bar malo potvrdio ono sto sam ja cuo,da je servis ok..znaci ima razloga da ga posetim.
I Ruskai je ovlasten - ova druga 2 su i dileri i serviseri...
Ovo nisam znao ..u svakom slucaju taj servis mi je zbog ove informacije posato jos interesantniji Imas li ti kakvog iskustva sa njim?
Pozdrav svima!Odlucio sam se da postavim ovo pitanje clanovima foruma iz prostog razloga sto sam primetio i stekao utisak da se cene po servisima cesto veoma razlikuju,takodje,primetio sam da mnogi servisi menjaju razlicite delove na razlicitoj kilometrazi.Zbog svega ovoga,mislim da bi bilo veoma korisno da podelimo nasa iskustva medjusobno,kako bi smo uocili sve razlike,slicnosti,mane i prednosti svih benzinskih i dizel motora..posebno ce mi biti intersantno povuci paralelu izmedju odrzavanja benzinaca i dizela slicne snage motora i nabavne cene.Vozim Clio 3 sa motorom 1.2 16V,dynamique oprema sa 3 vrata,4 mesec 2006 godine.Na servisu sam bio 2 puta.Prvi servis(12.500km): Izmena ulja(4L Elf Excellium Syntetic)-3.000din. ,filter ulja-755din. ,podloska cepa kartera-66din. ,Glacelf(0.5L)-655din. ,sjaj za staklo(1L)-60din. Sve ukupno-4.206din.(52eura) Ruke mi nisu naplatili.Drugi servis(25.000km): Izmena ulja(3.5L)-2.975din. ,podloska cepa-22din. ,Filter vazduha-1.638din. ,Filter klime(kabine)-1.443din. ,Rad(ruke)-1.040din., Inace 1h rada kosta 1.300din. a meni su radili 0.8h pa me je izaslo 1040din. Sve ukupno-7.305din.(91euro) Filter za ulje mi nisu menjali jer po njihovim recima,on se menja svaki drugi put.Servis se nalazi u Novom Sadu.Master Group.Kod njih sam i uzeo auto,kod njih ga i odrzavam i za sada sam jako zadovoljan.
Clioman-e kakva ti iskustva imaš sa Masterom?
Pametno radis,to sam i ja razmisljao ali sam na kraju ipak zakljucio da to necu raditi a i nisam do sada mogao jer mi je auto bio pod garancijom pa sam morao kod ovlastenog servisera.Moj drugar koji ima C3 je poludeo zbog tih servisa,jer kaze da su mu nenormalno puno para uzimali u ovlastenom Citroen servisu pa je nakraju on poceo sam da kupuje delove i da ih nosi u jedan n.n.servis preko puta sajma..na kraju je ispalo da su mu ovi iz prodavnice prodali ne-original delove tako da je opet sve morao menjati(zbog tog njegovog iskustva sam i odustao od te ideje)..u pitanju su bile plocice.Na kraju je vozio svoj Citroen u Fiat Stojanov i sa njima je ok zadovoljan.Ja cu definitvno otici kod Ruskai-a,pogotovo ako je jos ovlasteni a kazete da jeste.Nego reci mi,gde nabavljas delove i kako znas da su sigurno original?
@ Vookela : Naravno da mi znaci,svaki savet je dobrodosao..pogotovo sto ste vi svi vlasnici i vi najbolje mozete iz prve ruke da kazete svoje utiske..sve sto sam do sada znao je "rekla-kazala" a ovo je vec bolje Mozes li reci za Ruskai,kakvi su sa cenama u odnosu na ova druga dva..pretpostavljam da su povoljniji.A gde radis redovne servise ako nije secret? @ filo : Mislis verovatno na Master Group..ili?