Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Cene servisa u vasem gradu

Započeo Alhemičar, 21.03.2008. - 23:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

cpt. Milisav

Odradjen servis u Savi - 8500 kinti za filter goriva, ulja, klime, i 5l Elf Exc. w40 i sijalica za dugo svetlo.. Nisu imali filter za vazduh, ali posto mi nije bio preterano prljav, doobro su ga izduvali i sad se mislim da kupim u prodavnici filter..
+ sto mi je majstor dolio malo ulja za kocnice sto mi je falilo za dz, tako da sam okej sto se tice cene - ali sam cekao 1h pre nego sto su poceli sa radom da bi sve zavrsili za 40 minuta.

Ali - Ladja se zamerila zbog toga izgleda pa je 2 dana kasnije umro prekidac za suvozacev prozor, tako da mi sad ne radi taj prozor dok ne kupim prekidac (koji je 3400 u Savi, pogledacu na nekom otpadu koliko su, ili u prodavnici nekoj)...

marko034

Kragujevac - veliki i mali servisi radjeni na mom Meganu II 1.5dCi 2004g u G&N servisu u Desimirovcu (specijalizovan za francuze)

delove sam sam nabavljao:
-veliki servis (valeo pumpa za vodu, pk kais, zupcasti, spaner - 120e gde je uracunat popust za mehanicare od 20%)
-mali servis ( elf turbo diesel 10w40 -new direct injection acea b4- 5l, filter ulja, goriva, vazduha i klime 6700din)
-prednje kocnice (mislim da su bile valeo), obrada diskova, nosac motora febi 5000din

ruke su bile za sve 60e

zexy71

Veliki servis za Espace III 2.0 16v 2002 u Hit-Autu sa popustom 5% za 53500,00din.

vladan

BEOGRAD Reno servis RIZNIC:

Megan 2 (2004)  1.5dci  101ks
------------------------------------------------
set kvacila Valeo: 
--  Riznic (tj njegov dobavljac) - 14.300 din
--  Kit Komerc - 13.200 din

Hidraulicni druk lager (Valeo):
-- Ricnic (tj njegov dobavljac) - 6500 din
-- Kit Komerc - 5.150 din

Za ovaj servis RUKE kod RIZNIC-a:  9270 dinara
+ neplanirana obrada zamajca: 1000 dinara
--------------------------------------------------------------------

OVERALL SCORE: TOO FU*KIN MUCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!     :mad:  :tup:   :pije:

PS: deco, proveravajte uvek cene delova BAREM u 5-6 prodavnica, mozete solidno ustedeti!
...free your mind.... and your ass will follow!

miki0

Ja danas uradio mali servis:5l elf uljle "solaris dpf",filter ulja,klime,goriva,i filter vazduha.sve to u "as autu"7200 rsd,ruke 1500,moj majstor Bucko u Beogradu,Auto Megan 1.9 dci 131ph.2008.Prekosutra idem na more da uradim "regeneraciju"dpf filtera.
:cancan: :cancan:

Mišaa

Jutros sam na Cliu II 2003.god. odradio:
                   -Spone (obe)
                  -Nastavak letve (oba)
                  -Jastučići amortizera (oba)
     kod majstora Ljubiše iz Surčina za 9000 dinara (delovi + ugradnja)
        za 1sat i 30 minuta završeno sve.
      Delovi su (ako se ne varam) marke SASIC.

Želeo bih da budem onakav kakav sam bio kada sam želeo da budem ovakav kakav sam sada!

Filip

Jel taj majstor radi trapove samo? Kako si zadovoljan sa uradjenim i jel moze neki kontakt :)
Captur 1.3 tce 2025

Mišaa

Citat: Filip poslato 15.09.2011. - 09:21
Jel taj majstor radi trapove samo? Kako si zadovoljan sa uradjenim i jel moze neki kontakt :)
Majstor Ljubiša radi samo Renault vozila.
Zadovoljan sam , mada ne znam da li je cena odgovarajuća (nisam do sada vozio renoa ).
Što se tiče usluge sve preporuke - profesionalni,ne kriju ništa, prisustvuješ radovima, ljubazno objasne sve što pitaš,pokažu nove delove koje ugradjuju...
Naravno zakazivanje je obavezno.
Telefon - 064/1138774 Ljubiša .
Želeo bih da budem onakav kakav sam bio kada sam želeo da budem ovakav kakav sam sada!

b.jak

sve preporuke za Jagosa na zrenjaniskom putu,nije ovlascen ali izuzetno posten i dobar majstor..veliki servis 5000 ruke +moji delovi..bratu radio krajeve spona,duze i krace,zamenio zadnje velike silen blokove isto 5000 ruke...

vladan

Za mog Megana:

Aparat rikverc svetla 1400din + 500din zamena tj ruke...
...free your mind.... and your ass will follow!

zezam krizu

dragi forumasi, jel mozete da predpostavite koliko bi trebao da kosta 2. servis za fluensa, tj. za 1.100km ce da pregazi 20.000km  :hmm: kako sam provalio, menja se:
1.Ulje(valjda Elf 5W40) (menja se na svakih 10.000km kako sam provalio)
2.Filter ulja (menja se na svakih 10.000km kako sam provalio)
3.Filter kabine (menja se na svakih 10.000km kako sam provalio)
4.Filter goriva (menja se na svakih 20.000km kako sam provalio po onim knjizicama  :hm:):hmm:

1. servis je bio besplatan jer smo imali one nalepnice ak vozdovac skoro godinu dana  :banme:
1.+2+3.= besplatno

P.S. valjda necu dospeti u temi interesantne recenice zbog reci :provalio/sam provalio  :bigl:

MarkoWeb

Evo kolko je mene koštalo verujem da nema neke velike razlike pa uporedi...
http://servis.a2-soft.com/share.php?id=af7ffc22-4
Besplatna online servisna dokumentacija!

Radi Eventualno Nakon Opravke!

Auto!

H@CKler

Vladane, gde si kupio deo i gde si menjao?

SlObOdNi

@markoweb
Ima velike razlike.

tvoj je benzinac, on nema svecice i puno mu je jeftiniji filter goriva. i pretpostavljam da nece sipati te aditive za ciscenje motora...

drugo, auto 2001. god moze da se odrzava i u neovlascenom servisu i ne bi ta ista intervencija sa potpuno istim delovima iznela ni 60% od 18000 dinara koliko si ti to navodno platio.
ja sam uradio servis bas juce, meca i purflux filteri, ELF ulje, 6250 dinara. pa racunaj koliko se ugrade za ruke :yes: mene su ruke, sa zamenom amortizera, i jos dosta utrosenog vremena na neke gluposti izaslo 3200 din :yes:
On svoj auto pretpostavljam da mora u ovlascenom servisu da servisira.

mislim da ce te izaci negde red velicine oko 14-15000, samo mali servis. Ukoliko ti menjaju jos nesto po predjenoj kilometrazi, samo dodaj na tu cifru. :yes:

najbolje da pozoves servise i pitas :nezna:

zezam krizu

hehehehe, danas sam saznao koliko kosta servis za 1.5 dCi na 20.000km ili 2 godine, sve zavisi kako ga koji servisi racunaju  :laugh:
Reno Sava: 17.000 bez filtera klime   :aua:
Hit auto: 19.000 sa filterom klime  :aua:
Vozdovac: 21.000 sa filterom klime  :aua:
Kompresor: 22.200 sa filterom klime  :aua:

Zašta bre rođooooooo?????  :rotfl:sad ce moj brat definitivno da raskine sa devojkom iz Slanaca  :lool: