Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Cene servisa u vasem gradu

Započeo Alhemičar, 21.03.2008. - 23:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

damal

^^
....a sto prostom proporcijom znaci da prosecna plata u Srbiji u stvari, vredi 900-1000 (vasih) Eur-a .... :nezna:

U jbte - pa nama i nije tako lose, a?

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

SlObOdNi

Citat: trikosm poslato 14.10.2011. - 06:33
Uradjen redovan mali servis radjen na 110000 km. Servis "Maki i Deki" (www.renoservis.rs) - nije ovlasceni.

Zamenjeni su svi filteri (goriva, ulja, vazduha, klime) i ulje.

Delovi (cene u dinarima, kupljeno 28.08.2011.):

Ulje 5L- Elf Evolution SXR 5W30    2.760,00 5 litara
Filter ulja            Purflux               450,00
Filter vazduha     Purflux               1100,00
Filter polen         Purflux               1.600,00
Filter goriva        Clean                 850,00
---------------------------------------------------------
Ukupno:                                  6.760,00

Za ruke je uzeo 1.000,00

Znaci ukupno za mali servis: 8.760,00 dinara.

Uradjena i dijagnostika za tu cenu i pregled trapova i kocnica.

Ja sam cuo pricu da su to momci koji su radili u Reno KEP-u, ko se seca :nezna:
Cuo sam i da su ok momci :nezna:

Stragi21

Sutra mi rade redovan servis ulje,filter ulja i filter kabine je od 230 do 280€(naravno napunice tecnost za stakla za dz :rotfl: ) plus sto mi menjaju ulje u kocnicama i rashladnu tecnost i cena svega oko 400€
Cena jedne svecice za lagunu 3 je 41€ ali je verovatno skupa iz razloga sto se vozi na dve vrste goriva

zezam krizu

u subotu odradjen servis za 21.000 ili cak 23.000  :nezna:  RSD u vozdovcu sa filterom klime   :angeleye:
majstor koji je radio na fluensu, dozvolio mom bratu da slobodno bude sa njim u servisu, i da gleda sta radi kako i sta menja  :respect: i moj brat je primetio da je mnogo bolje odvesti auto na servis u subotu, mnogo manja guzva  :ok: mada on je radio servis u pola 9 sati ujutru  :laugh:

SlObOdNi

ne da su ga preterali, nego samo tako...

Piros

@zezam krizu : Auuu, brate mili pa oni bas preterase. Taj servis nema sanse da kosta vise od 17-18000 din. u bilo kom drugom ovlastenom servisu.

Blazar

Što je mnogo mnogo je, ti ovlašćeni servisi ubijaju.

Ja sam danas radio servis, zamijenio ulje, filter ulja, zamijenio kuglu na lijevom točku (prethodna je bila fabrička), i zadnje pločice za 11.000 din.  :nezna: Majstor pregledao kompletan auto i sve što sam ga pitao dodatno je pogledao a možeš da gledaš koliko oćeš, nikad nije pravio problem oko toga.

damal

@Krizni - a jeste li uopste pitali koliko bi taj servis kostao u nekom drugom ovlascenom?
                 Koliko sam ja mogao da do sada skapiram, AK Vozdovac ima ubedljivo najjace cene  :help:

Piros

Citat: damal poslato 26.10.2011. - 20:45
@Krizni - a jeste li uopste pitali koliko bi taj servis kostao u nekom drugom ovlascenom?
                 Koliko sam ja mogao da do sada skapiram, AK Vozdovac ima ubedljivo najjace cene  :help:
Citat: zezam krizu poslato 22.09.2011. - 18:59
hehehehe, danas sam saznao koliko kosta servis za 1.5 dCi na 20.000km ili 2 godine, sve zavisi kako ga koji servisi racunaju  :laugh:
Reno Sava: 17.000 bez filtera klime   :aua:
Hit auto: 19.000 sa filterom klime  :aua:
Vozdovac: 21.000 sa filterom klime  :aua:
Kompresor: 22.200 sa filterom klime  :aua:

Zašta bre rođooooooo?????  :rotfl:sad ce moj brat definitivno da raskine sa devojkom iz Slanaca  :lool:
:nezna: zasto je radio tamo, verovatno ima dobar razlog ili pare za bacanje.

damal

Adam

Da je puno - puno je...

Ali realno šta je 200€ naspram 15k€   ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

SlObOdNi

neko treba da radi dva meseca za taj novac...

Cherokee

Nek' se oseti raskos?  :hmm:

Jbt za te pare skoro 5 servisa na mojoj kanti uradim.  :strah1:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Adam

Citat: SlObOdNi poslato 26.10.2011. - 20:56
neko treba da radi dva meseca za taj novac...

To jeste, živa istina, ali ne i onaj ko vozi Fluenca od 15k€, zar ne?
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

SlObOdNi

Poenta je da su to isti filteri i ulje koje i ja sipam.... jedino moze da bude razlika u filteru goriva, da ima senzor prisustva vode, koji ja nemam (to je 2-2.5 hiljade razlika).. pritom ja menjam i filter klime.

A ja uradim isti taj servis u Reno Savi npr za 9000din.

Znaci, njemu uzmu 8000 vise, nizasta. I ne stave mu filter klime...