Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Cene servisa u vasem gradu

Započeo Alhemičar, 21.03.2008. - 23:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Exception®

Citat: IsNoGood poslato 12.05.2008. - 23:03
@Exception

I moj sve bolje ide sto gavise cepam,kao i svaki auto uostalom. Juce sam nagurao preko 170 na satu sto je za mene bilo neocekivano, imam i slike :zubo:

Pa ne pričam ja napamet ;) :yeah:
ΕΛΛΑΣ

IsNoGood

Ma u koji god moj auto neko drugi da sedne, prva rekacije je kako lepo ide, kako si ga razradio :celb1: :celb1: :celb1:

Exception®

Kad bi mi Clioman dao samo maaaalo njegov auto da mu ga razradim :zloca: :celb1:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Dacu ti ja moj na Zlatiboru.  ;)
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Exception®

Probaćemo i ja tvog i ti mog po krivinama :hihi:  :yeah:
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

Citat: Exception poslato 12.05.2008. - 23:16
Kad bi mi Clioman dao samo maaaalo njegov auto da mu ga razradim :zloca: :celb1:

Ma razradim ti ja   :fight:              : :rotfl:  :hey1:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Exception®

Citat: Clioman poslato 13.05.2008. - 01:22
Ma razradim ti ja   :fight:              : :rotfl:  :hey1:

:laugh:
Sad kad bude gotov servis, ići će još bolje nego što je išao :yeah:
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

@ Exception : A klima?   :)

Exception®

To su mi još davno sredili. Malko je puštala freon na ventilima. Nisu bili dovoljno zategnuti, sada je OK ;)

UPDATE :D:

Podloška čepa kartera:                             22,00 din.
Filter ulja:                                            796,00 din.
Ulje ELF Exc. synt. 4 l:                         3.400,00 din.
Glaceol (šta god to bilo :bigl:) 0.5 l :         325,00 din.
Sjaj za stakla 1 l :                                   60,00 din.
Ruke:                                                     0,00 din. (:hihi:)
Ukupno:                                            4.603,00 din. (sa PDV-om)

Promenjeno komplet kvačilo, desni far, ins. tabla, kompletna ručna kočnica (ne samo prekidač) i prelakirani i plastificirani doboši :D

Evo i fotki :too:

ΕΛΛΑΣ

Cici

Citat: Exception poslato 13.05.2008. - 08:47
Promenjeno komplet kvačilo, desni far, ins. tabla, kompletna ručna kočnica (ne samo prekidač) :D

Pa mislim, šta reći... :bigl: Nije baš pohvalno za auto, ali za Master bogme jeste. :) Sad ću i ja na istu free turu... :celb1:
.

Alhemičar

@ Exception : Sa sve ovo izmenjeno mi je zao sto je moralo,ipak je auto novo,ali sreca pa je garancija tu!  :yes:  Sto se tice dobosa..ovako super izgledaju + sto su zasticeni!  :ok:

I cena servisa je ok!Jedino mi nije jasno zasto je sve poskupelo za 5 eura u odnosu na proslu godinu,jer odnos dinar-euro je ostao isti..

Exception®

Nemam pojma koliko je servis bio prošle godine, ali je meni ovo skroz OK cena :nezna:. Doboše su stvarno uradili perfektno, čak na njihov predlog (ja se toga ne bih ni setio, odnosno verovatno bih sam radio :doh:). Ni to mi nisu ništa naplatili :ok:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

E sad ga mozes parkirati kraj mog a da se ne brukas...  :bigl: :bigl:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Click

Glaceol - antifriz.  :yes: Uspeo si da sagoris pola litra antifriza voznjom  :doh:

Alhemičar

I meni su na prvom servisu naplatili 325 din. za 0.5L Glacelf-a..to je verovatno taj Glaceol od Elf-a.  :yes:  Pitaj boga da li su to uopste sipali!  :nezna:  A na drugom servisu to nisu dosipali..