Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.

Renault > Multimedija

Najdraža slika vašeg automobila

(1/154) > >>

Exception®:
Pored par hiljada fotografija svog auta :fiju:, uspeo sam da izdvojim nekoliko desetina :celb1: koje su mi izuzetno drage :o:

A evo i "par" fotki starog Clia za kojim još uvek "žalim" iako je sadašnji Clio za njega limuzina :wub:

twingoVD:
malo je prljav ali valjda ćete mi oprostit :zubo:

onda dolazi scenic :)

pa ekipa zjedno :gun:

newbie:
eto i od mene.....[attach=1]

i ja i frend se glupiramo: [attach=2]

Click:
Slikano u Toroniju, prelepoj uvali na Sithoniji - drugom prstu Halkidikija

Alhemičar:
Slikano u Budimpesti na Citadeli..najdraze su mi zato sto smo vracajuci se iz obilaska Budimske tvrdjave,devojka i ja pomislili da nam je neko ukrao auto ili da ga je pauk odneo(a nikako nismo bili nacisto da li sme ili ne sme tu da se ostavi  auto)   :nezna:  posto se ispred nas parkirao Mercedes kombi i totalno nas zaklonio..nismo mogli videti auto sve dok nismo dosli bukvalno do njega..ucinilo nam se da kombi stoji bas na mestu gde smo mi bili i bas smo   :mad:  ali tako je to kad ne poznajes teren.Bili smo presretni sto smo ga nasli,i zato smo ga namerno i slikali.A ovo su i jedne od prvih slika uopste mog auta,tako da su mi i zbog toga jako drage!   :laugh:

Jos jedna meni jako draga slika..nas dvojica u Grckoj!  :friends:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju