Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Laguna 3 - odrzavanje i problemi

Započeo Stragi21, 08.04.2013. - 20:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

frenchkey

Citat: dalibor76 poslato 07.02.2019. - 00:33
Malopre sam otkrio nesto novo,ipak slot svetli ali samo u slučaju kad kartica stoji u njemu ugasim motor i otvorim vrata.Tada se pali svetlo trepće neprekidno uz zvučni alarm,naravno obavečtava vas da ste zaboravili karticu u autu.Kakva je ova laguna taman pomislim da sam je totalno skapirao kad ono uvek nešto novo iskrsne.
Kod mog scenica svijetli slot cim otvorim vrata i zelim uci u auto. Kad upalim motor ugasi se. Valjda da ne bije u oci :D

Poslano sa mog koristeći Tapatalk

Byk

Ako neko ima šiber / panoramu na Laguni 3, zamolio bih da mi se javi na PM imam par pitanja :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

reemark78

Imam čudan problem sa muzikom u kolima. Kada se uključi muzika vozačev zvučnik ne radi, ostali rade. Tek kada dobro pojačam (17-19), proradi i on, a onda radi i kada se utiša...

wcyber

Tako se ponašaju i moji kućni zvučnici kad duže ne rade

mire

Moji ne. :nezna:

Aj na kućnim i da shvatim... možda neki kondenzator u skretnici je*e ale, ili izlazni stepen na pojačalu. Ali na sistemu u automobilu baš ne kontam. :nezna:

dalibor76

Citat: mire poslato 30.04.2019. - 12:20
Moji ne. :nezna:
. Ali na sistemu u automobilu baš ne kontam. :nezna:
Pa mire ti imaš Cabasse!
Šalim se naravno,to što je postavio pitanje reemark78 dešava se i meni ali samo ponekad da po uključenju muzike pocne jedan zvučnik tiho da prducka,ali kroz minut dva prestane potpuno valjda dok ne postigne radnu temperaturu :kez:

Bistro

Citat: wcyber poslato 30.04.2019. - 09:50
Tako se ponašaju i moji kućni zvučnici kad duže ne rade

Isto  :yes: Ima leka? A u kolima su ok.

wcyber

To kao da se membrana zalepi pa joj treba malo jaci napon da se odlepi ...

mire

Membrana ima vešanje koje bi trebalo da drži zvučnik idealno u stanju "levitacije" u magnetu. Membranu pomera vrlo mala struja. Prosto ne mogu da verujem da je to objašnjenje. :nezna:

reemark78

Možda su neki kontakti oksidirali ili sl..

Byk

Sta se menja od delova na 2.0 motoru kada se radi polu-veliki servis? Lanac ne bih sada menjao jer je na 120k ali bih zamenio sve ostalo pa me interesuje sta sve ide od delova. Inace, na koliko km je propisano da se ovo sve menja?

Ćimo

Kada sam skupljao informacije za L3 2.0 dci rekose mi tada da se set pk menja na 160k

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Byk

Meni pocelo da se cuje nestoujutro, prvih minut, dva, pa lagano nestane. Rekao bih da od kaisa dolazi pa je verovatno nesto doboli luft. Pa rekoh aj da menjam sve ...

mladenst

Slazem se za kilometrazu, ali igra ulogu i godiste vozila. Ja sam na mojoj sve odradio i sam sam miran nadam se narednih 4-5 godina tj. do prodaje  :kez:
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled."

dalibor76

Danas išao sa ćaletom na put naravno u L3,ubi me moj stari od zajebancije kako se dugo nije vozio u "krućem" auto još od golfa2.Ono stvarno mislim da je u pravu,dok sam vozio M2 bio je dosta mekši nekako ova L3 je stvarno bez ikakvog lufta u trapu takoreći nema ništa da škljocne zaista ali zato nekako sva utegnuta kruta jednostavno.Gume su 16 coli 205/60 pa mislim da bi sa tim gumama trebala da bude još udobnija ali nije.Kakva su vaša iskustava sa L3?