Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Ima li lepsi Taxi: Renault Megane Trophy V6

Započeo damal, 13.04.2013. - 20:11

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

damal

Preuzeto sa B92:

Najbolji pariski taksi

Pogledajte snimak na kojem je monstruozni Renault Megane Trophy V6 predstavljen kao taksi. Osim u maestralnoj vožnji, uživajte i u oštrom zvuku V6 motora.

Na video snimku napravljenom u sklopu Renaultove kampanje "Izazovite nas, ako možete" pogledajte kako Parižani reaguju i na pojavu ovog automobila ali i na manijačku vožnju do svog odredišta.

Ovakve performanse Renaultu Megane V6 Trophy pruža motor zapremine 3,5 litara koji razvija 400 ks i 422 Nm obrtnog momenta. Snagu motora na podlogu prenosi šestostepeni menjač francuske kompanije Sadev.

chika.doctor

Dobar klip :D

Verovatno je predobar osećaj za volanom.. :respect:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

robi

eh kad bi ovaj motor ubacivali u seriju megana sport u nekom limitiranom broju siguran sam brzo bi se rasprodao... :too:

Finda

Ovaj motor će se verovatno naći u novoj Alpini koju Reno radi sa Caterham-om. Verovatno neće imati 400 ks ali v6 sigurno.

chika.doctor

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Nesa-laguna

iiiiiiii  :hura: ,ja bi mu trazio krug da ja njega provozam

Panta011

Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.

Nesa-laguna

ih panto to bi kulturno trazio ,inace vidi kakav papiras ,ako neda uzeo bih sam ,esam srbin ili ne  :rotfl: ovde smo navikli ako nesto hoces to moras da uzmes  :rotfl: