0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Hvala svima,u radio sam ipak preko preporuka u gumnom centru Boban u Milana Rakica,i mogu reci da sam prezadovoljan,vrlo ljubazni nisam cekao nista....sve preporuke.
Za montažu i balansiranje - razumem. I slažem se sa tim da mora. Ali za ovu reglažu ne znam.Auto je star nepunih godinu dana (11 meseci) i na njemu se nalaze fabričke letnje gume. Za ovu zimu definitivno moram da uzmem zimske jer sa letnjim ne ide nikako (uverio sam se prošle zime).Samo me zanima šta je ta reglaža trapa i da li je neophodna. Ako mora - šta da radim, "kud tele tu i uže". Ali ako ne treba ja ne bih da izvadim iz džepa još 2000 din jer će me već gume koštati papreno.
Ne mora, narocito jer ti je auto prakticno nov. Reglaza ili centriranje se radi nakon bilo kakvog rada na trapu kao sto je zamena opruga, amortizera, spona, oscilirajućih ramena, letve volana itd. Ne daj da te muzu dzabe.Stavljas zimske na iste felne,a?
jel mozes da mi kazes gde se tacno nalaze posto bas evo i ja razmisljam da centriram trap a ne znam kod koga bih isao,ja se nalazim na Zsrkovu,pozdrav!!!