Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Prekidac za sva cetiri migavca - problem

Započeo Sauriann, 12.10.2009. - 12:42

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Sauriann

Prvo je malo zaglavljivao i sad je konačno crkao.
Zna li neko neki savet kako to da skinem (vredi li pokušavati) i probam da namestim ili da kupujem drugi...

Dogac

Kako crkao? Ne vraća se nazad ili elektro kvar?
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Sauriann

Vraća se, elektro je kvar...

To "zaglavljivanje" je bilo da ne isključi kada pritisnem prekidač ponovo. Znači sve vreme opruga radi i čuje se klik...

newbie

Filip

Moze da se sredi, to je poznata boljka... Limeni pipci koji drze prekidac kad skljocne se pokrive ka unutra (hebem ga kolko sam jasan) ... Ako radi kad pritisnes dugme do kraja i drzis, onda je to to....
Captur 1.3 tce 2025

Sauriann

Probaću danas sa držanjem, imam utisak kao da negne prekidač nema kontakt...Koliko može da košta ako budem ipak morao da menjam :write:

pablo1986

U KS-u u ovlascenom servisu je 2.550 RSD.......Tako da bolje odes na otpad i uzmes polovan... :nezna:
.....It's now or never.....

Sauriann

pmilovanovic

Gde u Obrenovcu i sta ima od delova? :hey1:

Sauriann

Kod čika Željka imaš sve šta ti treba. Ukucaj tamo u pretragu mislim da ima topic gde smo svi ostavljali kontakte...

Dapper

ma kakvih 2.000 RSD....novi košta 800 RSD (barem u Nišu) i to u ovlašćenom servisu (svi znamo ko je to u Nišu da ne reklamiramo sad)....ne vidim zašto bi negde bilo 3x skuplje. A postupak je vrlo prost.....skine se kastofon,CD player zavisi šta imate..i jednostavno gurnete ruku u prostor gde ide kastofon i od pozadi samo gurnete prekidač i on izađe....skine se prekidač iz plastike koja se vidi, stavi se drugi na isti način vratite..i to je to!!!!   :too:
Na DIZEL se greje, na PLIN se kuva, NA BENZIN SE VOZI!!!!!!

краниосакральная терапия

Sauriann

Samo da javim da je prekidač proradio, pošto sam ga malo razradio.... :evil:

rotkod

Citat: Sauriann poslato 18.10.2009. - 11:13
Samo da javim da je prekidač proradio, pošto sam ga malo razradio.... :evil:

Probaj da poprskaš malo kontakt spreja, ma i WD će odraditi... :-)

Sale023

Pozdrav drugari,

Koliko sam čuo, crkavanje prekidača za sva 4 migavca na cliu je prilično standardna stvar, to jest mana tih automobila. Pitao sam par drugara za cenu i rekli su mi da je nov od 2500 do čak 5000 što je meni nekako puno. E sad, mene zanima da li je to zaista tačno, da li se i gde može naći nešto jeftinije (možda čak i polovno ako je cena novog zaista tako visoka) i da li možda neko od vas prodaje?

Hvala vam unapred na svim odgovorima,
Aleksandar

EDIT: Spojene teme

SlObOdNi

Ne moze se naci jeftinije, cak i po odpadima traze toliko, pa i celih 30-35e. Ja pitao jednog na otpadu sto mi je trazio 3500 da li zna koliko kosta nov, a on mi kaze: "pa ti kupi nov"... :rotfl:

inace, oko 2200 pa navise je, zavisi gde nadjes, ja platio 2400 cini mi se u Reno Riznic.