Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Prekidac za sva cetiri migavca - problem

Započeo Sauriann, 12.10.2009. - 12:42

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

DarkoJ

Moj brat je imao isti problem. Skines , odvojis dugme, kupis obican prekidac koji moze tu da se ubudži (on je platio 90din), zalepiš ga onim pištoljem za topljenje plastike ili nečim drugim, i to je to....samo neće raditi osvetljenje u prekidaču. Pozdrav!

Sale023

Ja sam suviše smotan za to pravljenje i budženje :) a i nekako volim da bude sve 'fabrički'. :) Mogu li dobiti broj telefona te prodavnice da ih kontaktiram? Hvala.

Cherokee

while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

buvac

ja sam uzeo parce metlice brisaca i zaglavi ga i tako da sad kad zatreba samo izvadim gumicu,  cak je i estetski ,ok!

DrUnder

ja platio u Kompresoru u februaru 2600 sa njihovom zamenom. polovan ti je rizicno da trazis jer moras po broju sasije, meni su rekli da postoji 12 razlicitih tipova prekidaca za clio 2.

SlObOdNi

Citat: buvac poslato 21.09.2010. - 20:41
ja sam uzeo parce metlice brisaca i zaglavi ga i tako da sad kad zatreba samo izvadim gumicu,  cak je i estetski ,ok!

nije problem da izvadis, treba da uglavis :rotfl:

Bojan_NBG

Citat: DrUnder poslato 21.09.2010. - 21:58meni su rekli da postoji 12 razlicitih tipova prekidaca za clio 2.

:blink: :blink: :blink:

Pa da li su oni blesavi, 12 tipova prekidača za jedan auto :cekicem: :cekicem: :cekicem:
Znači bez skoro 30 evra ne može da se prođe :tup:

SlObOdNi

pa sad 30, ali 25 sigurno :yeah:
plus sto ja kad odem za tako neku glupost, padne mi na pamet da bih mogao jos nesto :rotfl:

mire

Citat: DrUnder poslato 21.09.2010. - 21:58
ja platio u Kompresoru u februaru 2600 sa njihovom zamenom. polovan ti je rizicno da trazis jer moras po broju sasije, meni su rekli da postoji 12 razlicitih tipova prekidaca za clio 2.
Ne znam odkud im takva ideja. Prekidači su potpuno isti, čak i za lagunu. Samo se razlikuje boja samog prekidača (onog spolja vidljivog dela), ali se on bez problema prebaci sa starog, ako novi ne odgovara.

Alexandar

Prijatelji,imao sam isti problem i upravo danas sam ga resio.Hvala SlObOdNi,takodje hvala Cherokee na info za http://www.renoriznic.rs/
Kupio sam prekidac za sva 4. migavca i tamo su mi montirali za 5 min, poslednja cena po kojoj sam ja kupio iznosila je  2750 din. sa ugradjivanjem u auto.
Medjutim,covek je naglasio da je nova cena  3900 din.Mali deo koji mnogo znaci u saobracaju :)

POZDRAV SVIMA :) :ziveli:

SlObOdNi

:ziveli:

evo, bas pre pola sata sam sedeo sa covekom, kaze da je narucio u TTD-u, ceka da mu stigne, 1500din je deo, ali turski, nije original :doh:

natasssa

Isti problem i kod mene ..... samo sto su  za nov prekidac  trazili oko 80e  + ruke....... :rotfl: :rotfl: :rotfl: ......hvala lepo i dovidjenja..... to je bilo pre pola godine i jos ga nisam promenila.... :rotfl:
Sve vodolije su iste a ima i gorih........

sagittarius82

znaci naco treba te izbegavati u saobracaju kad hoces da stanes  :p

SlObOdNi

Citat: natasssa poslato 26.11.2010. - 23:52
Isti problem i kod mene ..... samo sto su  za nov prekidac  trazili oko 80e  + ruke....... :rotfl: :rotfl: :rotfl: ......hvala lepo i dovidjenja..... to je bilo pre pola godine i jos ga nisam promenila.... :rotfl:

Znas sta.... da je meni trazio toliko, vise ne bi bio sposoban nikome da trazi :laugh:
Ljudi, to kosta 2500 dinara u ovlascenom :fiju:

nebojsa9

Kako se skida prekidač na Laguni II? da li je neko radio onaj fazon sa budženjem običnog prekidača?