Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Prekidac za sva cetiri migavca - problem

Započeo Sauriann, 12.10.2009. - 12:42

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

rotkod

Ma kapiram, ali ovo je drugi po redu... Pre dve godine sam kupio nov, u renault sava, dao 2500din i sam montirao, a evo opet crkao kao i prethodni, "ne može da se ugase migavci", pa ga akam, akam, dok ne škljocne... I onda ga ne diram... ma sr*nje, ima da stavim sklopku, grrrrrr.....

natasssa

U roku od 5 min sam nasla prekidac, doduse polovan ali bar ce da radi , za 1500 din.  :skace:
Sve vodolije su iste a ima i gorih........

Boki

Izgleda da nepostoji clio 2 kome nije riknuo ovaj prekidac....burazer iscupao njegov :doh:
Nisu sale za umove male

Ćimo

Laguna2002

Ćimo

Laguna2002

Imali su i za clia po toj ceni, a za stariji model je 600 dinara koliko se sećam. E sada da li je original ili ne to ne znam.

natasssa

Sve vodolije su iste a ima i gorih........

Ćimo

to je ono.."cime ti se komsija bavi"?
-"moj komsija sa rastura polovne delove"... :laugh: :laugh:

ziveo takav komsiluk  :wink:

mire

Citat: Ćimo poslato 28.03.2014. - 14:10
to nije za clia

Mislim da su potpuno isti, samo se promeni ovaj vidljivi deo, crveni poklopac.

thomas

Danas stigao prekidac 4 migavca za moju Lagunu zahvaljujuci gore spomenutom linku   :too:, turska proizvodnja ali radi, jeftin je i nov.   :hey1:

http://www.dacia-delovi.com/?1030,prekidac-sva-4-migavaca-renault-laguna-ii-espace-velsatis

milan035

Jeftin je, nov i veoma los. Taj pipak koji se iskrivi( desava se i da pukne) na originalu je metalni, precnika 1.5mm, na ovom je od plastike, precnika 1mm i veoma lako puca.

Goofy_zl

Ja sam narucio sa Ebay-a, izadje 3.52   eura sa postarinom (5 kandaskih dolara), verujem da nije neki kvalitet  :nezna: ali radi.... salju i za Srbiju, tako da mislim da je opet preskupo sve u Srbiji.....
Bolje ispasti glup.... nego iz aviona :)

SavkeNS

Pozdrav svima,

Pregledao sam sve postove, ali me zanima da li znate nekog u NS da ima i radi zamenu ovog prekidaca za sva 4?

Hvala unapred.

Савке

wcyber