0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
To tvoje je 35% zatamnjeno. Moje je 50%... (kad već moram da pišem! )Slikaću auto prvom prilikom kad otopli, na sunčevoj svetlosti (pošto je tako i kolega), pa da uporedite i vidite da se i kod mene providi unutra Drugo je kad padne mrak ili kad je loša osvetljenost spolja...
@ Cici : Pomaze li to zatamnjenje protiv jakog sunca..prosle godine sam pred 1. maj vozio za C.Goru..leva ruka mi je izgorela od sunca a nisam mogao nista uciniti,moram voziti I da li smanjuje uticaj sunca na zagrevanje kabine..pretpostavljam da je na oba pitanja odgovor da,ali ipak pitam da bih cuo info. iz tvog licnog iskustva.
Sigurno postoji tumačenje ili mišljenje nadležnog ministarstva šta znači "dovoljna vidljivost"
Ništa konkretno nije definisano a kad čitam član 43 tačka 2... Koliko Zastava je fabrički stizalo sa šajbnama "sa dioptrijom"
Prvo nek reše ovo:Da se ne bih ponavljao, za skoro svaki :renault1: postoje fabrički isečene folije u katalogu dodatne opreme... Ajd' sad , šta je naknadno stavljeno a šta je fabrički . Metodom zbunjivanja
Sve u svemu, možda su zatamnjena stakla zgodna, ali će se naša država setiti kako da izvuče para od ljudi koji su to učinili.