Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Folije za stakla (zatamnjivanje)

Započeo Alhemičar, 31.03.2008. - 14:50

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ap0calypto

Takve sam imao, jedna mi je pregorela posle vise od godinu dana. Sada imam ove, skoro su duplo manje i na vrh se navrne uvecavajuce staklo. Na vrhu imaju 3 diode, sijaju bas fino

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

zokce

Ap0calypto

Evo iz prve ruke kako izgledaju

Eve gi link

https://a.aliexpress.com/_EGSWR6C

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

zokce

Saćipko

Planiram zatamnjivanje stakala. Termin je posle 14.07

Vec od ponedeljka idem da sredim zadnji lonac, tacnije, da one krive zavrsetke auspuha skinem i "ispravim". Msm radice servis.

Na autu imam i "obrvice" i dinamicne migavce u retrovizorima.

Da li se to sve proverava na atestu na masinskom ili amss, ili se koncetrisu samo na stakla?
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

Ap0calypto

Stavio sam te zmigavce u retrovizore ima 2 godine, na dva različita tehnička pregleda niko mi nista rekao nije. Imam i LED u rikverc, ni ti nisu tražili da zamenim. Doduše, fabrički mi je treće stop svetlo LED trake, mozda misle da je standardni deo opreme. Za folije su tražili atest , mada bi u sistemu takođe trebalo da se vodi. Nosim jednu kopiju u autu, nikad se ne zna.

— Robert Todd Carroll

alexsasa

Skoro mi rece saobracajac da bi trebalo tu potvrdu da nosimo sa sobom.

Sent from my iPhone using Tapatalk