Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Folije za stakla (zatamnjivanje)

Započeo Alhemičar, 31.03.2008. - 14:50

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Alhemičar

Ma odradicu samo vozacevo staklo i pola prednje soferke opet ispred vozaca,da mi bude fino..a za ostale u autu me bas briga!    :rotfl:    :celb1:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Dogac

Pa da!
Važno je da tebe ne prži sunce...  :zubo: :zubo:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Mr.Black

Citat: Clioman poslato 04.06.2008. - 14:25
Ma odradicu samo vozacevo staklo i pola prednje soferke opet ispred vozaca,da mi bude fino..a za ostale u autu me bas briga!    :rotfl:    :celb1:

:lool:  :lool:  :lool:  Kakav si lik  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :lool: :lool: :lool:

Alhemičar

Drugari..ipak necu jos nista zatamnjivati.  :bigl:  Sad sam bio do Mastera,diler gde sam uzeo auto i popricao malo sa vlasnikom..dosli smo do zakljucka da je najbolje malo sacekati i videti sta nosi ovaj novi zakon o saobracaju.Jer po sadasnjem,ni prednja bocna ne bi smela biti zatamnjena a i u EU je to zabranjeno,tvrdi covek,a ja sam to najvise i hteo zbog putovanja u Grcku.E sad..videcemo!Nabavicu dobru kremu sa jakim faktorom i eto  :bigl:  Nadam se da stakla imaju bar neku UV zastitu.  :nezna:

@ Cici : Video sam ti auto   :place:  bas sam se rastuzio.

Dogac

Ma taj zakon ceka vec tri godine...a i posle nije problem skinuti foliju!A i 100 evrica nije nista.  :fucka:  :bigl:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Cici

Ma ti zaista ne treba da brineš zbog tih folija i tog stepena zatamnjenja. Uradi, i uradi sve kako treba. Što se tiče nalepnica i grejača, narode, ja, koliko se sećam, sam sama skinula te nalepnice i nikakvih problema nisam imala sa grejačima. :lool: Inače, folije imaju UV zaštitu, super su to folije, zato toliko i koštaju.

Citat: Clioman poslato 04.06.2008. - 15:45
@ Cici : Video sam ti auto   :place:  bas sam se rastuzio.

Šta reći, prolazi i treća nedelja. Sramota! Ali da ne idemo u off.
.

Dogac

Eto Cici nek ti onda skine nalepnice...  :zubo:

Mr.Black

Citat: Dogac poslato 04.06.2008. - 18:28
Eto Cici nek ti onda skine nalepnice...  :zubo:
E bas to, nju barem poznajes pa ako ti pokida grejace ti lepo uzmes njene  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ali ja sad nesto razmisljam, ti razlozi sto si naveo u sustini imaju smisla ali sto druzina kaze to se vec jako dugo prica.. bla bla novi zakon ovo ono... pa dodjoh do zakljucka da ti ipak nisi tako jako zagrejan za to ili mozda i jesi ali neko tu doliva vatru i sputava te :yes:  aaaaaaa aaaaaaa jesam u pravu  :celb2:
Problema sa pandurima neces imati, pa hebemu gajde, zaustavili bi me barem jedanput zbog folija ako je tako ali nisu stvarno a znas kako je meni tamno.
Ne znam razmisli i da znas da je najmanji problem skinuti ih ako vec bude moralo :hey1:

Alhemičar

@ Mr.Black : Ma ne sputava me niko,mada me niko ni ne podrzava  :laugh: 
Danas sam pricao sa jednim policajcem,oni mere brzinu radarom a ja stao i prilazim im..oni se malo zbunili  :bigl:
Ljubazan jedan momak,fino smo se ispricali.Kaze da oni sada ne zaustavljaju zbog zatamnjenih stakala ali da se ceka novi zakon u kome ce to biti precizno definisano.Takodje,glavna prepreka za zatamnjena stakla ce biti tehnicki a oni ce samo po potrebi slati na vanredni tehnicki.Jos jedan i glavni razlog koji me je naterao da "povucem rucnu" jeste sto su mi danas vlasnik Mastera a kasnije i doticni policajac potvrdili da su zatamnjena stakla u EU zabranjena za siroke narodne mase vec se tacno zna ko sme a ko ne sme.Najmanje sto mi treba jeste da me zezaju neki Makedonci ili Grci zbog stakala.Mala je verovatnoca za to,ali dok se stvari jos malo ne iskristalisu ovde kod nas..ja bih ipak sacekao.  :yes:

Dogac

Ja ne znam da li si ti video onda mog clia?
Tako je lepo uradjeno i blaga nijansa da izgleda kao fabricki tamna!
Cak se i nocu vidi sve u njemu...nema sanse da pandur zna da li je to naknadno uradjeno i nema sanse da ce zbog toga da cimaju!

Exception®

Kad dođeš na granicu, spustiš prednja stakla i kraj priče. NHF, ali ti si stao da bi pričao sa pandurom o zatamnivanju stakla :doh:?
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

@ Dogac : Video sam tvoj auto  :yes:  ..i meni nikako ne deluje da je fabricki vec mi deluje dosta jace zatamnjeno,ali to je moj utisak,mozda policija drugacije gleda,ne znam.   :nezna:

@ Exception : Sto da ne?  :nezna:  Ja jako postujem instituciju policije i recimo vojske..ali sta mogu kad u policiju primaju sve i svasta..ali moje iskustvo sa novosadskom policijom je u 90% slucajeva pozitivno a i u ovih 10% u pitanju je bila neljubaznost i nista vise.Zato ja uvek kad mi nesto nije jasno,lepo stanem i pitam ljude..pa oni su tu da bi sluzili nama postenim gradjanima.   :yes: 

Dogac

E moj drug,nasa policija je ravna da ne kazem cemu!
Eno naveo sam uredbu koja regulise pitanje prozirnosti stakala...e sad idi pitaj policajca koja uredba to regulise i ako hoce da ti pise kaznu na koji clan koje uredbe ce da se pozove!!!
Da vidimo od 100 policajaca koliko njih ce to znati???

Exception®

Clioman, sa sviim se slažem što si napisao, ali bi tako TREBALO da bude. A kada ih vidim da zajedno sede u kafiću sa narko dilerima, o kojoj instituciji mi pričamo? Samo ti veruj, istina je negde tamo :celb1:

Da ne idem dalje u :OT:, ti lepo divani sa njima, bez obzira što nemaju pojma. Otkud on kao saobraćajac može da ti priča šta, kako i da li ĆE BITI u zakonu... Gluposti, al' ajd'...
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

Verovatno nijedan..sto zbog neznanja ali najvise zbog lose definisanih i nepreciznih odredbi zakona.
Mozda gresim,ali moj opsti utisak jeste da postoji veliki broj policajaca (cast izuzecima) koje bi trebalo malo zakonski potkovati,a ne samo ih slati u sacekuse i lov na "brze gonzalese"..treba i to,ali poznavanje zakona i odredbi pre svega!  :yes:

@ Exception : Nije on meni nista pricao kako ce i sta ce biti..nemoj ni ti sad da izmisljas..samo je rekao da je trenutno ta oblast slabo definisana zakonom i zato se oni tu i ne petljaju,ali da ce biti precizno definisana novim zakonom koji se vec dugo ocekuje.A to je i istina.  :yes:  I lepo mi je rekao da je najbolje da se raspitam na tehnickom pregledu negde,ako hocu jos detaljnije informacije..iskreno covek rekao.  :)

A to za narko dilere i spregu sa policijom..jedino sto mogu da kazem jeste da mi je jako zao sto je to tako,ali ja tu isto kao i ti,nista ne mogu!  :mad: