Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
A

Pozdrav

Započeo Aki, 03.04.2008. - 08:55

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Aki

Pozdrav ljudi,

zovem se Sanjin, iz Rijeke sam, vozim Modus 1.5 dCi 65 star 2.5 godine i osim par renoovskih sitnica nisam imao nikakvih problema.
Na forum me pozvao Krca kojeg znam sa RKH foruma.

Pozdravljam sve poznate ovdje kojih je dosta koliko vidim i ne da se nadam ugodnom druženju nego sam siguran u njega.  :too:

Alhemičar

:welcome1:  kolega!   :wavey:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Orlovic23

danijelzg

Aki  :??:
Jesi ti dobio moj sms jucer? Pozvao sam te na ovaj forum  :bigl:

Zivio  :ziveli:

Dogac

Pozdrav i dobrodošao!!! :hura:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Exception®

Druže, Akiiiiiiiii :too:. Pa nismo se čuli 100 godina :) Dobro nam došao i uživaj! Drago mi je da su nam se putevi opet ukrstili :)

Imaš full pristup forumu :welcome1:
ΕΛΛΑΣ

Aki

Hvala na dobrodošlici, drago mi je da sam ovdje. Danijel ljudino dobio sam sms i ti si isto dobar razlog što sam sada tu.  :)

Exception hvala i tebi frende, tebi i Krci za muku sinoć. Evo od maloprije mi sve radi. :ziveli: Idem srediti profil. :bigl:

Storia

Možeš imati oči a i dalje biti slep

danijelzg

Citat: Aki poslato 03.04.2008. - 11:45
Hvala na dobrodošlici, drago mi je da sam ovdje. Danijel ljudino dobio sam sms i ti si isto dobar razlog što sam sada tu.  :)

Exception hvala i tebi frende, tebi i Krci za muku sinoć. Evo od maloprije mi sve radi. :ziveli: Idem srediti profil. :bigl:

Nek si ti nama dosao,ti si uvijek imao korisne teme :)

Click

Nenad

ooooo

pa di si aki živ nebio  :rotfl:

pozdrav care i dobro došao!!!!!!!!!

:wavey:

DEX

Pozdrav i dobrodošao!   :wavey: :ziveli:

dalibor

Oooo prijatelju pa dobrodošao. Ovo je moja prva dobrodošlica na ovom forumu.

nebojsa

Aki dobrodosao na forum!

Aki

Hvala na dobrodošlici svima, fina ekipa sve brojnija, baš mi je drago.

Zvao sam Koku.  :laugh: Volio bih još pravih ljudi vidjeti ovdje, ali ima nas, ima.