Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Auto trza do 2500 obrtaja

Započeo stefanns94, 03.08.2013. - 19:46

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

stefanns94

Forumasi, znate li mozda uzrok zbog kog mi auto do 2500 obrtaja radi kao traktor a posle toga kao da probije neki cep i cepa kao lud? Na benzinu nema nikakvih problema...jel moguce da je zbog kvaliteta plina koji sipam? Fals vazduha? Svecica?

Femaman

Filip

Probaj na benzinu, ako je ista prica onda je nesto do struje: svecice, kablovi, bobine.
Captur 1.3 tce 2025

stefanns94

lakilucano

Da ne otvaram novu temu, možda je u pitanju sličan problem.
Na plinu je radio bez ikakve greške do pre par dana tada je počelo konstantno blago trzanje pri konstantnom  broju okretaja. Ima knedlu pri polasku, gasi se na leru..
Isparivač je Tomasetto AT 07, prešao 70000 i nije remontovan. Na benzinu radi odlično, lepo prima gas, ima ler lepo ubrzava bez knedle...
Ima li neko nekakvih iskustava oko ovog problema (da nisu membrane)?

wcyber

Samo dok je hladan ili uvek?

lakilucano

Dok je hladan ler je na plinu oko 2000. Kako krenem da ga vozim i kako počinje da se greje tako izgubi ler i ima te knedle.Nekad ima ler 900, nekad skače totalno ludo.

meganed97

To je previsok ler, bez obzira što je hladan.
_______:renault:_______
Vožnja sa osmehom

lakilucano

To znam, ali se postavlja pitanje da li je potrebna zamena membrana, kakvi su simptomi neispravnih membrana.
Da li je ovo sve posledica neispravnosti istih?

:nezna: da li je moguće da niko nije imao sličan problem.
Kakvi su uopšte simptomi neispravnih membrana? :hmm:
Juče sam dosta vremena proveo po gradu u vožnji kreni stani, u takvoj vožnji se ne gasi i ima ler ali ima i knedlu kad krećem iz mesta. Takođe sam primetio kad se vozim na otvorenom (konkretno auto put) i nakon toga stanem momentalno se ugasi. :rfs:

slavko_bgd

Mogu da budu simptomi dotrajalih membrana a može da bude i mešanje goriva: curenje jedne ili više benzinskih dizni odnosno nepravilan rad jednog ili više kanala emulatora za isključenje benzina. Ako je ugrađen, podrazumeva se...
Improvizacija je majka svih...sekiracija.

lakilucano

Hvala Slavko bgd, to mogu da proverim, isključiću pumpu. Primetio sam i da troši plina kao tenk. :kez:

mareds

Imam isti problem. na benzinu odlicno radi,dok na plinu trza od 2000 do 2500 obrtaja.. cini se kao da je filter zagusen ili tako nesto? da li neko mozda zna u cemu je problem?

Ćimo

svecice,kablovi,bobina...kreni od zamene svecica

mareds

Svecice sam menjao pre 2 meseca,bobine takodje.. jedino kablove nisam

Ćimo

koje svecice si stavio?pricam ti iz licnog iskustva,dok nisam smanjio zazor na svecicama i meni je trzao