Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Nesto zanimljivo iz Japana

Započeo Cherokee, 14.01.2012. - 15:37

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Cherokee

while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

sagittarius82

lepa trka :)) ovde se pokazalo vozacevo iskustvo smirenost i cekanje prave prilike za preticanje :)) provalite samo razliku i stil voznje i sta znaci smirenost.. nema mesta za greske dok mini je napravio od samog preticanja do kraja milion gresaka :)

chika.doctor

Mislim da je ovaj u R26R vozio čak i malo defanzivno, išao je malo šire u krivinama nego Keiichi u Hondi.. Ali na pravcu Meganu nema premca, navlači i Minija i Hondu samo tako.. :D

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Djuro

Pogledajte na pocetku videa pojaseve kod Minija i Honde, a pogledajte u RS-u  :kez:

Odmah sam znao da mu ne mogu nista  :laugh:  :respect:

Laguna22D

Vozac Minija je totalni debil i amater. Skoro da bih rekao da mu je to jedan od prva tri puta da je seo u auto...  Ide ovaj Megy, nema tog auta sa prednjom vucom koji moze njemu mnogo da naudi..  :respect: :respect: :respect:
M. The most powerful letter in the world.
http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=13627.0

chika.doctor

Jedino mi Focus RS500 pada na pamet, ali to bi bilo samo na pravcu, po krivinama Focus nema šta da traži pored Megana.. :yes: :yes: :yes:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Blazar

Koliko ja znam Megane III RS je najbrži auto sa prednjom vučom na Nirnbergu...

chika.doctor

8:07.97 Megane 3 RS Trophy

8:16.90 Megane 2 RS R26.R

:yes:

Djuro

Citat: chika.doctor poslato 14.01.2012. - 23:33
Jedino mi Focus RS500 pada na pamet, ali to bi bilo samo na pravcu, po krivinama Focus nema šta da traži pored Megana.. :yes: :yes: :yes:

Citat: Blazar poslato 14.01.2012. - 23:41
Koliko ja znam Megane III RS je najbrži auto sa prednjom vučom na Nirnbergu...

@Blazar:

Nije doca racunao da ce brat na brata... :laugh:  Verovatno je mislio na konkurenciju ;)