Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
N

Jos jedan renault vozac

Započeo nikolapanic, 03.04.2008. - 21:11

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nikolapanic

Zdravo svima,
Ime mi je Nikola,vozim renault lagunu '98.godiste karavan,2.0i RXE.Od opreme ima servo,abs,digitalnu klimu,elektropodizace i elektropomicne retrovizore,bord kompjuter(govorni).Nije imao fabricku muziku nego neki kenwood pa sam koliko danas ubacio iz jedne lagune Blaupunkt kasetofon i komande na volanu.Ostaje mi da zamenim i volan i ubacim kozni(ujedno i pitanje,da li ce biti problema jer treba da vratim air bag a taj kozni volan je iz lagune V6 i imao je tempomat a ja bih da vratim moj air bag koji je sada na njemu?Volani su inace isti ovako osim sto je ovaj oblozen kozom).Autu je uradjen veliki servis,ima ugradjen i TNG uredjaj koji sam pre par dana atestirao i to je to.Super sto ovde ima ljudi koji poznaju renault automobile pa ce biti lakse za resavanje nekih problema.Inace pre ove lagune sam vozio renault 25 GTX a sada ga vozi moj brat.Oni koji su posecivali cannonball forum,verovatno su me sretali.
Pozdrav jos jednom

danijelzg

Alhemičar

Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

nebojsa

Click

Dobro ti nama dosao, Nikola!

Orlovic23

Storia

:welcome1: Imaš full pristup forumu. :wavey:
Možeš imati oči a i dalje biti slep

drMarty

krckoZG

RKH

Dogac

"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

dalibor

DEX

Još jedan renault vozač i još jedan karavan!!!
Pozdrav druže i dobrodošao!
:welcome1:

Dule

Pa dobrodosao ti nama nikolapanicu. :)

Exception®

Uf šta nas je Nikola :bigl:. :welcome1: :hey:
ΕΛΛΑΣ

Nata