Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
M

Problem: pukla sipka meraca ulja u motoru

Započeo Maj, 15.11.2009. - 23:12

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

DS9

Ili ako se čisti ili predihtuje karter. Čisto da bude jasno neupućenima - nema štete od odlomljene plastike.

singer

osim ako je neko skinuo sito sa uljne pumpe   :lool:

Neletaksista

Ja imam isti 0roblem. Senik II ph2 1.6 16v 2007.g. Do bio u prodavnici metalnu,onu pljosnatu,ali ona ne može nikako da uđe. Naime,postoje krivine i ona plasticna se adaptira,ali ova nema sanse. Udje samo malo i nema dalje. Ako ima neko isti motor,K4M,molio bih ga da izmeri duzinu same šipke,kao i na koliko cm se nalazi max/min. Pa ću onda deblju zicu da ubodem samo kad treba da izmerim nivo. Probao sam,ulazi,ali ne znam dokle treba da ide.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Drobac

Jesi gledao po oglasima, nailazio sam na kupujem-prodajem na dosta šipki za Reno vozila.

pillz

DS9

Najverovatniije da bi odgovarao.

Vidi da li ti neka od informacija sa sledećeg linka pomaže (dužina 552 mm, navedene kodne oznake motora, kompatibilnost sa drugim vozilima nissana i renoa), al `  mislim da je to to.

https://www.motordoctor.es/products/10258522-varilla-del-nivel-de-aceite