Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Opruge - Problemi, iskustva, saveti

Započeo Blazar, 06.10.2010. - 13:12

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

alexsasa

15ak km
Tako sam i ja megana vozio mesecima ne znajuci da je pukla zadnja opruga, ovo je neprijatnije posto se prednja cuje pri skretanju..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ap0calypto

Ako imas pomoc na putu, iskoristi

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

mire

Nema logike da više puta puca dok se okreće volan. Opruga pukne samo jednom i to je to. :)

alexsasa

Sta onda moze da bude, solja?

Ap0calypto

Ja bi rekao da je do nje. Ja bih odvezao do majstora. Kad sam ja mogao sa lošom poluosovinom preci nekih 10km :D

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

alexsasa

I meni deluje kao da lezaj glavi pa kad otpusti cuje se opruga. Nista, cekam majstora da se vrati sa odmora..

alexsasa

Malopre otisao sa drugom da pogledam, definitivno je pukla opruga napred. Kako puca ljudi moji

zokce

Opruga, vozi bez brige do majstora. Kad skine, videce se sta sve treba da se zameni.